Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PENTRU ORGOLIUL IUBITULUI CONDUCĂTOR ADY MĂDĂLIN TEODOSESCU: ELEVII DIN BALȘ, UNELTE ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ!

25. septembrie. 2020

• 12 ani de dezinteres total pentru cetățean!

• O lună de zile de campanie bazată pe jigniri și amenințări!

’• Oameni umiliți, tratați doar dinambiție personală în niște infractori, puși să semneze pe bancă, în mijlocul străzii, contracte, dacă nu vor să fie lăsați pe drumuri.

• ”Turiști electorali” aduși pentru vize, pe ușa din dos, pe geam la semnătură, care să decidă soarta bălșenilor!

Toate acestea sunt doar câteva din practicile candidatului PNL-PMP la Balș, Teodosescu! Câteva, nu toate, pentru că, atunci când simți că valul schimbării cuprinde din ce în ce mai mult orașul, că oamenii cer și își doresc, că își asumă public chiar să fie amenințați sau înjurați, se pare că nu mai există limite! Nici măcar copiii, suflete pure, inocente, care pentru nici o funcție din lume nu ar trebui târâți în mocirla politică a unora(n.n. nici tu primar, nici tu director de școală, nici tu inspector școlar!!!), n-au scăpat în această campanie.

Imagini de-a dreptul revoltătoare au fost folosite de Teodosescu cu scopul de a obține avantaj electoral. Fotografii cu elevii luați din bănci la Liceul Tehnologic Nr 1 din Balș și puși în fața unor schele, mesaj conceput în aceeași manieră, pe genunchi, de ceea ce se dorește a fi ”staff de campanie”, atribuit elevilor cu mulțumiri iubitului conducător! Pentru că da, așa vrea să convingă Ady de la Balș că educația reprezintă o prioritate! Folosind elevii ca pe o unealtă de campanie! Chiar așa, ca pe vremea iubitului conducător, cu ode false dar rostite la scenă deschisă, cu elevi, de grădiniță, de scoală- șoimi ai patriei, pionieri- puși în formație de drepți, care să-i gâdile orgoliul, care să-i satisfacă setea de putere!

Da, din păcate acestea sunt imaginile anului 2020, Bals, Mădălin Teodosescu… Folosirea copiilor în scopuri de promovare electorală este pe cât de ilegală, pe atât de imorală și lipsită de respect. O astfel de atitudine și un astfel de comportament nu pot rămâne nesancţionate.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!