Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CE-AI FĂCUT BOBIȚĂ? AUTOPROPUSUL DE LA PNL OLT, LA UN CLICK DISTANȚĂ DE CASĂ!

09. septembrie. 2020

Povestea unui spital de pediatrie pe care fostul primar rural, autopropus candidat la Primăria Slatina sub sigla PNL Olt a aruncat-o pe rețelele de socializare probabil sperând să rupă gura târgului(n.n. cu siguranță că măcar atât de ancorat în realitatea Slatinei încât să nu spere că îi va duce și voturi în traistă!) prezentând-o ca un măreț proiect, gândit, analizat, expertizat, calculat și toate cele, s-a fâsâit la un simplu search pe Google. Mai durabil e și castelul de nisip în bătaia vântului.

400+ ore pierdute de candidat pentru înșiruirea pe hârtie, la lniuță a unor date tehnice le-a rezolvat Bălașa prin două click-uri dreapta: unul copy, altul paste! Și gata mărețul proiect privind spitalul! A avut dreptate Voiculescu: e ușor să faci un spital pe hârtie! Dar hârtia… nu mai ține nici la Cungrea! La Slatina nici atât, deși candidatul în cauză insistă să subestimeze inteligența cetățenilor din municipiu! E cu…ghinion! Tot mai aproape de casă deși unii spun că e deja băgat în casă acum totl fiind doar… figurație! Să fie!

Mare noroc însă au avut ”experții, cetățenii, membrii guvernului, colegi din Ministerul Sănătății, Ministerul Dezvoltării și Ministerul Fondurilor Europene(n.n. invocați ca fiind cei care l-au ajutat să ardă cele 40 ore… plus) că nu le-a dat și numele târându-i astfel și pe ei în penibil. Așa… se afundă singur Voiculescu, pe persoană fizică, cum de altfel acționează de când și-a însușit organizația PNL Olt! Când n-ai cu ce, se spune că e mai bine să taci. Ai mari șanse să rămâi filosof… Dar dacă te ambiționezi să și semnalizezi, conștient fiind totuși că singurul efort- nu al tău ci al trepădușilor din așa zisul staff de campanie- pe care l-ai depus cu această propunere a fost manevrarea mouse-ului în căutarea link-urilor de unde să copiezi datele tehnice și financiare și dincolo de virgulă, atunci să nu te surprindă de ce la finalul jocului tu rămâi cu… popa! C-așa se joacă popa prostu’…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!