Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎN AȘTEPTAREA PRONUNȚĂRILOR, VÂLCOV ÎȘI PREGĂTEȘTE TERENUL ÎN ITALIA: INTRĂ CU FIRMĂ PE PIAȚA ANGROSIȘTILOR ALIMENTARI DIN MILANO!

02. iulie. 2020

În timp ce în țară instanțele se înghesuie să anunțe pronunțări în dosarele de corupție- trei la număr până acum- Vâlcov își ”așterne” în Italia. Să devină cetățean model, cu acte în reglă, bun contributor la statul italian, atât pe persoană fizică dar și juridică, pentru ca, la nevoie, și statul să-i ofere cele mai bune condiții. Mai ales când vine vorba de executara unei pedepse privative de liberatate, el având deja o condamnare pe fond la 8 ani de închisoare în dosarul de la ICCJ în care este suspendat apelul până la o decizie a Curții de Justiție a UE privind obligativitatea respectării de către ÎCCJ a deciziei CCR privind nelegala constituire a completurilor de 3 judecători de la Înalta Curte. Este de notorietate faptul pentru fapte care nu au fost comise cu violență Legile judiciare italiene prevăd alte tipuri de pedepse care să nu fie executate în regim de detenție dacă nu au fost. Dacă sentința primită de un inculpat este până la trei ani el poate executa pedeapsa în regim de libertate supravegheată, cu interdicţia părăsirii teritoriului Italiei.

Un exemplu în acest sens îl reprezintă omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani și opt luni de închisoare pentru că i-a dat mită fostului președinte al Consiliului Județean Cluj Horea Uioreanu, care avea înființată o firmă în Italia, avea afaceri și o casă într-o localitate de lângă Taranto, iar în momentul pronunțării sentinței din România s-a cerut recunoașterea acesteia în Italia iar cererea i-a fost admisă.

Așadar, precedent există, locuință achiziționată chiar și firma înființată. Nu la Taranto ci la Milano. Acolo are sediu cea mai recentă societate înființată de Vâlcov, de fapt singura asumată, toate celelalte din România având băgat la înaintare câte un pulifrici din anturajul său, așa cum au arătat procurorii în toate cele trei rechizitorii întocmite pe numele său. Private Limited Company Independent DARVET SRL, cum spuneam, cu sediul în MILANO, VIA GIOVANNI BATTISTA MONTEGGIA 8 .

Darius Bogdan Vâlcov este unicul acționar potrivit datelor furnizate de dnb.com, societatea figurând în prezent cu un singur angajat.:

«DARVET SRL is located in MILANO, MILANO, Italy and is part of the Food Wholesalers Industry. DARVET SRL has 1 employees at this location and generates $132,000 in sales (USD).»

Potrivit descrierii, societatea deținută de fostul ministru Darius Vâlcov face parte din industria angrosilor alimentari, generând vânzări de 132.000 USD.

Descrierea companiei pe site-ul The Dun & Bradstreet Business Directory 

Print

2 thoughts on “ÎN AȘTEPTAREA PRONUNȚĂRILOR, VÂLCOV ÎȘI PREGĂTEȘTE TERENUL ÎN ITALIA: INTRĂ CU FIRMĂ PE PIAȚA ANGROSIȘTILOR ALIMENTARI DIN MILANO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!