Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CUI ”ÎI MIROASE” INVESTIȚIA CARMINSTIN LA SCORNICEȘTI: CETĂȚENILOR SAU LUI MOȘICU?

18. iunie. 2020

Minciuna are picioare scurte, se știe asta de când lumea. Dar pare că și mirosul are mai nou… aria mică de răspândire. Cel puțin așa am aflat de la consilierii liberali din Scornicești: nu au aprobat proiectul prin care Grupul Carmistin de a modernizare şi repunere în funcţiune fostele ferme Piscani din Scorniceşti pentru că… miroase! Și într-adevăr așa este! Miroase rău! Dar nu de la fermele respective unde, dacă acei consilieri ar fi aprobat concesionarea terenului Scorniceștiul ar fi beneficiat în perioada următoare de una din cele mai importante investiţii din ultimii 30, opt milioane de euro și 250 de noi locuri de muncă. Nu, nu! Mirosul greu vine tocmai de la interesele ascunse ale unora, cu complicitatea directă ale celor ce se bat zilnic cu cărămida în piept că vor în special binele locuitorilor din acest oraș. Tocmai acesta este și unul din motivele pentru care, actualul viceprimar, cel care țințește să ocupe din septembrie scaunul de primar, nu a reușit nici până astăzi să-și construiască(n.n. a se citi inventa!!!) o explicație decentă cel puțin pentru refuzul de a aproba proiectul respectiv. A preferat una chiar puerilă aproape penibilă, departe de a-i face cinste sau cu atât mai mult a-l recomanda să merite votul de încredere al cetățenilor.

Să fim serioși: este greu de crezut că în ziua de astăzi, cu tehnologia modernă aflată pe piață, se poate vorbi de peste două sute locuri de muncă pentru o astfel de fermă, într-o localitate cum este Scorniceștiul.”(Ziarul de Olt)

Așadar, din ceea ce a izvorât din puțul gândirii vicelui Daniel Tudor, n-a aprobat pentru că… îi e greu să creadă! Iată un alt model de administrație! Unul NU pe oportunitate, pe beneficii pentru cetățeni, pe investiții într-un oraș cenușiu cum e azi din păcate Scorniceștiul, ci pe… dat cu banul! Cap sau pajură? Interes! Atât! Asta-i realitatea din spate! Oare domnule viceprimar, cetățenilor le miroase urât? Sau moșicului? Știe oare mai bine Liviu Voiculescu unde este deranjul cel mai mare din cauza căruia s-a ajuns la situația de a dat cu piciorul unei astfel de investiții? Întrebăm, nu dăm cu parul: își simte spre exemplu moșicu Troancă amenințată afacerea de alimentație publică? Aici este deranjul cu… mirosul? Și dacă da, merită cetățenii din Scornicești să fie văduviți de un loc de muncă ce pentru mulți ar însemna chiar asigurarea hranei pentru ziua de mâine pe care azi și-o procură cu greu? Cum e în România Normală?

Promitem să revenim pe subiect! După miros…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!