Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN CICLUL NOI DOI SIMȚIM LA FEL: JOI CU EMOȚII- DĂNCILĂ LA MOȚIUNE, VÂLCOV LA JUDECATĂ!

07. octombrie. 2019

Ziua de joi se anunță una cu mari emoții atât pentru premierul Dăncilă cât și pentru consilierul din umbră, Darius Vâlcov. Unul ajunge la judecata parlamentarilor, celălalt în fața magistraților.

Moțiunea de cenzură intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dancila, rusinea Romaniei” urmeaza a fi dezbătură și votată joi. Tot joi urmează a avea loc și utima audiere de martori în dosarul lui Darius Vâlcov. Este vorba despre dosarul în care acesta a fost deferit justiției în noiembrie 2015, strămutat de la Olt pe rolul Tribunalului Dolj în care consilierul din umbră(sau din Kiseleff) al premierului este judecat pentru luare de mită. Trei șpăgi în mai multe tranșe primite de la doi oameni de afaceri cu care Primăria Slatina a avut în mandatul de primar al inculpatului mai multe relații contractuale. Cercetarea judecătorească se apropie cu pași repezi de final, joi urmând a fi audiat ultimul martor, la solicitarea procurorului DNA după ce a fost epuizat întreg probatoriul propus de Vâlcov în apărarea sa.
Așadar, joi dimineața,de la ora 10:00, motiunea va fi dezbatuta si votata de parlamentari, iar de la ora 14:00 Vâlcov ar trebui să ajungă în sala de judecată. Emoții mari atât pentru consilier cât și pentru… consiliată! Pică sau nu Guvernu, rămâne sau nu în pronunțare dosarul?

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!