Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ALERTĂ!!!! A FĂCUT INFUZIE COORDONATORUL ON LINE AL PSD OLT! MASIVĂ!!!!

04. aprilie. 2019

Ivan a făcut infuzie la prima oră a dimineții de joi. Masivă! De inteligență! Se vede treaba că prea greu atârnă pe umerii lui responsabilitatea cu care l-a însărcinat nașu’! Atât de greu încât, deși oficial nici n-a început campania electorală, sunt semne că pe la comunicarea on line se întâmplă lucruri îngrijorătoare. Undeva pare să dea la masă!

Poți, cu greu dar fie și un lup mâncat de oaie, să accepți un mesaj în care ți se spune că în ultimii ani în județul Olt s-au făcut investiții. Cum, pe ce șpăgi, ce calitate sunt aspecte despre care nu mai faci discuții din motiv de campanie electorală. Dar să afirmi că Oltul a avut parte de ”o infuzie masivă de capital” asta e deja de noaptea minții. Să fie propagandă dar chia d’așa de ieftină? Altă dată parcă era totuși mai scumpă.

Iar când un astfel de mesaj ”creț” mai e asumat în numele Organizației Județeană a PSD Olt zău că parcă-ți vine să-i faci cadou o plăcuță suedeză! Ar trebui ca penibilul să aibă și el limite ca orice pe lumea asta chiar și în cazul unui purtător de tricou alb autentic. Purtătorul autentic, tricoul… prespălat! Cu siguranță postarea cu princina s-a dorit a fi una de îndrăznește să crezi, mai bine pentru mai mulți și tot așa până la #patriot. Da’… de boomerang nați auzit? Adică ceea ce s-a întâmplat în scurt timp la categoria comentarii. Asta da infuzie! Le-a cam dat ceva de furcă postacilor de serviciu care dă-i cu știrea din gazetă, care dă-i cu foto din arhivă, d’ astea de dres busuiocul.

Dacă Oprescu îi schimba locul cu Marius Iancu, pe door to door, șigur se lovea Ivan de infuzia masivă de wc-uri din fundul curții. În gropi oricum dă! Pe drumurile județului bineînțeles, să nu lăsăm loc de interpretări răutăcioase…

Uite și d’asta România merită mai mult!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!