Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOISIU -RESPINS DE TRIBUNALUL DOLJ CA MARTOR ÎN DOSARUL LUI VÂLCOV. FOSTA SECRETARĂ LORENA LĂSATĂ SĂ DUCĂ… GREUL

17. ianuarie. 2019

Magistrații Tribunalului Dolj l-au respins din lista martorilor indicați de Vâlcov prin cererea de probatoriu inaintată instanței pe Leonard Moisiu, fostul şef de la ANFP,la momentul 2012 șef Resurse Umane Primaria Slatina. Cum atât în cazul său cât și al Lorenei Nicola teza probatorie indiată a fost aceeași, judecătorul de caz a admis doar citarea fostei secretare care, dacă nu va proceda asemenei Ancăi Gușatu și Larisei Popa(n.n. mandat de aducere) va trebui să se prezinte la bară la termenul din 30 ianuarie. De altfel, încă de la termenul la care apărătorii lui Vâlcov au făcut solicitarea judecătorul le-a sugerat să renunțe la unul dintre cei doi.

” Daca cei doi martori sunt indicați în baza aceleiaşi teze nu puteți să vă limitați doar la unu”, a fost solicitarea judecătoarei.

” Nu doamna președinte pentru că e posibil ca Moisiu, pe acolo pe la Resurse Umane să nu îl fi văzut, dar poate l-a vazut Lorena la secretariat. Înțelegeți, poate unu a vazut ceva, altul ceva…” ,  a venit răspunsul avocatulului lui Vâlcov.

Concret, consilierul premierului o vrea pe Nicola în sala de judecată pentru ca aceasta să spună dacă în perioada martie 2012 până în iunie acelaşi an l-a vazut pe Vâlcov intrând în Primăria Slatina. Reamintim că fosta secretară a jucat un rol important și într-un alt dosar de corupție- dosarul terenului  de 600 mp ajuns din din domeniul Municipiului Slatina în patrimoniul soţilor Marinescu- care-l vizează pe fostul primar Minel Prina, în care la momentul trimiterii în judecată procurorul de caz a dispus clasarea cauzei față de Nicola(n.n. inculpată inițial pentru abuz în serviciu)- vezi Secretara-lui-valcov-destainuiri-din-anticamera-in-fata-procurorilor-dna!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!