Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV SCHIMBĂ GARNITURA DE PULIFRICI: BLONDA DE LA FISC ÎN ROLUL LUI BUSI!

07. ianuarie. 2019

Numirea de la vârful ANAF care-a scandalizat o țară întreagă nu este altceva decât parte din operațiunea lui Vâlcov de schimbare a garniturii de pulifrici. Alții noi și… de actualitate în locul celor care l-au servit 10 ani și pe care i-a deferit justitiei(n.n. a se citi denunțat!) de cum a auzit primul zornăit de cătușe. Blonda de la Fisc, pe numele ei Mihaela Triculescu, nu e primul anonim numit într-o funcție de cheie prin semnătura premierului Vasilica. Vine în continuarea celor ce-au fost și cu singuranță că nu se vor opri aici(n.n. nimic nou sub soare, merge înainte din poziția de consilier și strateg al lui Dragnea după același model patentat la Slatina vreme de 10 ani!). Aproape nici despre Adriana Cotel(„domnișoara hologramă„ vezi ttp://concretolt.ro/2018/11/28/holograma-buclucasa-noua-presedinta-a-agentiei-nationale-a-medicamentului-apropiata-lui-iordache-apropiat-lui-valcov) nu se poate spune că e primul om uns de Valcov. Cronologic seria ar fi deschisă de tatăl partenerei de viață(n.n. fostă sau actuală…), în funcția de consilier la Curtea de Conturi a României(vezi https://concretolt.ro/2018/09/10/indrazneste-sa-crezi-tatal-iubitei-lui-valcov-uns-de-dragnea-consilier-la-curtea-de-conturi-a-romanie).

Revenind la blonda de la Fisc, încercările unora de a-i căuta CV-ul care să o recomande pentru această funcție au fost inutile încă de la început. Ba chiar e deja o utopie să aștepți ca un individ(pilifrici) căruia „i-a pus mâna în cap” strategul condamnat la 8 ani de pușăcrie pentru fapte de corupție să aibă în spate un bagaj însemnat de cunoștințe în domeniu, indiferent că-i purtător de fustă sau pantalon!Tot ce contează este notat pe coală A4 în analiza swot: executant umil, dispus la semnătură pe propria-i răspundere și… liberatate și cam de atât are nevoie orice pulifrici să intre în grațiile lui Vâlcov și bineînțeles să primească un rol pe tabla sa de sah. Orice încercare de a o arunca pe Mihaela Triculescu în brațele Liei Olguța Vasilescu au eșuat din fașă. Nu acela e grupul! Altul e anturajul, mult mai vesel- din ceea ce se vede(foto!) și destul de închegat dacă ținem cont de faptul că atît blonda de la Fisc cât și șefa de la ANMDM și-au încercat norocul într-un parteneriat.

În mai-iunie 2018 Mihaela TRICULESCU şi Adriana COTEL au preluat societatea TANSOF SRL Prunet cu principală activitate “intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.”(înființată în  februarie 2015 de Ionel-Eugen IONESCU) căreia i-au schimbat numele în INSPIRE GENERAL SRL, sediul social fiind mutat în satul Almaj din judeţul DOLJ, iar domeniul principal de activitate se schimbă și el în… surpriză!!!!!- “Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similară” !!! Pură coincidență, societatea respectivă ar fi putut administra de voie Hotelul City din Slatina, cel renovat de Vâlcov din șpaga percepută ca primar la Slatina!

Pe semne că tot în urma unei analize amănunțită straegul a concluzionat că semnătura celor două „afaceriste„ e mai utilă în funcții publice, astfel că la începutul lunii noiembrie 2018, TRICULESCU şi COTEL se retrag (ambele aveau atribuţii de administrator), iar controlul este preluat de acelaşi Răzvan-Mihai TRIFAN, care devine asociat majoritar (92,86%) şi administrator, celelalte părţi sociale (7,14%) ajungând la Elena-Alina ŞTEFANACHE.


TIMOFTE BOGDAN PETRE: Cică ar fi zis DARIUS: „Bă… Să se ţină tare…” Şi ăsta a spus: „La ce dracu’ să se ţină tare, mă, că nu ştie nimic acolo?” Şi a… să nu treacă de ăştia, de Antifraudă, că are el pe ăla, îl cumpără pe ăla de sus care e la Antifraudă. Ceva de genu’ asta. O fi aşa, mi-o fi zis mie să mă liniştesc…

Nevoia lui Vâlcov de a avea o semnătură de bază la ANAF se cunoaște de mult, nu e o noutate! Spre exemplu, de ce să cumperi influență „ la ăla de sus de la Antifraudă” , să te mai alegi cu un nou dosar penal în condițiile în care ai deja trei pe rolul instanțelor de judecată, când o poți exercita tu însuți în GRUP?! La ce mai sunt bune prietenele dacă nu pun osul la treabă?

P.S. Mergem înainte căci grupul e mare. Ieri Cotel în rolul lui Iordache de la Spital, azi Triculescu în rolul lui Busi când conducea Direcția Economică și mâine… urmează! Nici un pulifrici nu rămâne fără înlocuitor!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!