Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FACĂ-SE VOIA INCULPATULUI! INCEPE SHOW-UL ÎN DOSARUL VÂLCOV:DUDUI ȘI PULIFRICI, EXPERTIZE ŞI EXCEPȚII

07. noiembrie. 2018

Dacă în dosarul de la ICCJ în care Vâlcov a fost condamnat la începutul acestui an la 8 ani de închisoare cu executare, completul de 3 judecători i-a respins pe bandă cererile de probatorii exceptând audierea fostei soții Lavinia Șandru și a tatălui acestuia, la Tribunalul Dolj instanța a stabilit miercuri ca prim termen pentru administrare probatoriu data de 5 decembrie.

Cererile formulate de inculpat la termenul anterior prin apărătorii săi(cu mici excepții identice cu cele din dosarul de la ICCJ respinse!) vizează mai mulți martori care, susține Vâlcov, prin cele ce vor spune în fața judecătorului l-ar putea ajuta să-și dovedească nevinovăția. De la secretara Lorena Nicola, la pachet cu Moisiu, la Larisa Popa aproape patroană a galeriei de artă, la vecina Anca Gușatu și încheind cu ultima, dar nu cea din urmă, Bianca Tonița. Tot la citație i-a înscris consilierul lui Dăncilă şi pe unii dintre pulifriici. Cei rămași în continuare fideli căci altfel cum s-ar fi regăsit în probatoriu apărării vărul Langa sau finu′ Onică?! Așadar, urmare a deciziei de miercuri a judecătoarei de caz, de pe 5 decembrie începe show-ul. Cât despre o primă decizie pe fond, mai e cale lungă, pentru că la mijloc mai sunt și niște expertize. Tocmai ce s-a lungit cl de-al doilea dosar în care Vâlcov este judecat pentru fapte de corupție, mai exact luare de mită, cu suficiente termene încât e timp berechet să apară chiar și ordonanța pentru amnistie și grațiere! Pentru că se poate!

Reprezentantul Direcției Naționale Anticorupție a cerut respingerea tuturor cererilor înaintate de inculpat, inclusiv cea privind excepția de neconstituționalitate. Pe această ultima cerere instanța nu a luat încă o decizie, dispunând termen în acest sens pe 21 noiembrie.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!