Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

START GAME: STĂNESCU INTRĂ LA AUDIERI!

25. septembrie. 2018

Pe repede înainte, așa pare că se vor desfășura lucrările în Coma de Anchetă a SPP. La ordinul lui daddy, după ce la începutul lunii CCR a respins sesizarea PNL referitoare la neconstitutionalitatea hotararii Parlamentului privind constituirea acesteoi comisii parlamentare, marți a și intrat în pâine. Nu doar s-a desemnat conducererea- respectiv președinte senatorul PSD Daniel Butunoi, iar Victor Paul Dobre (PNL)vicepreședinte dar s-a decis deja și programul pentru săptămâna viitoare. Încep audierile iar primul pe listă este bineînțeles fostul prieten al lui Dragnea, ″piucistul″ de azi, vicepremierul Stănescu: marțea viitoare, la ora 13.00.

Reamintim că muniția în scandalul pe care Dragnea l-a declarat SPP, în deosebi șefului instituției, Lucian Pahonțu, i-a fost livrată de însuși Stănescu, fie într-un exces de sinceritate sau poate de slugărnicie. Cert este că liderul PSD n-a ezitat să facă publică discuția cu Paul Stănescu și-a aruncat-o în prime time la prima ocazie: „Este un coleg de-al nostru, Paul Stănescu – probabil că de aia are şi probleme acum sau poate că este o simplă coincidenţă – el a spus în mai multe întâlniri publice în ţară, la întâlniri ale CExN, că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu care a spus că nu vorbeşte în numele dumnealui – eu cred că vorbea doar în numele dumnealui – şi a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi că dumnealui să stea deoparte că o sa fie protejat şi chiar o să ajungă preşedintele partidului”, a relatat Dragnea la Antena 3.

Așadar, prietenul lui Dragnea(fostul?!) și apoi prietenul prietenului ajung la Comisie unde vor trebui să povestească cine și pe cine a căutat, cine și cum s-a executat sau urmează să o facă. Fără pași înapoi!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!