Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MAMA LU’ EMIL, ÎL AMNISTIAȚI PE DADDY? SAU PE VÂLCOV?

16. iulie. 2018

Tot mai multe surse politice citate de publicații centrale vorbesc despre o posibilă „spălare pe mâini” a actualului ministru al Justiției, Tudorel Toader, în cazul în care şi Tăriceanu va accepta emiterea unei OUG pentru amnistie şi grațiere. Despre Dragnea se ştie că acest act normativ este colacul de salvare. Pentru el mai ales dar şi pentru cei de lângă el, un alt inculpat care militează cu toate armele pentru OUG fiind chiar consilierul lui Dăncilă, Darius Vâlcov, condamnat deja pe fond la 8 ani de puşcărie într-un dosar, aşteptând pronunțarea în alte două.

Dar oare va risca  Oltul Puternic totul pentru salvarea lui Dragnea, prin semnătura secretarului de stat Mariana Moț, vehiculată ca fiind cea căreia îi va delega Toader atribuțiile(n.n. în eventualitatea emiterii unei OUG pentru amnistie şi grațiere)? Dar secretarul Moț, pe persoană fizică, având în vedere faptul că nu este străină de subiectul „modificari cod penal” aceasta fiind şi cea care a semnat și adresa către Parlament prin care s-a propus o nouă definiție a abuzului în serviciu, adoptată de majoritatea PSD- ALDE, care, coincidență îşi produce efecte(dacă legile vor intra în vigoare) fix în dosarul angajărilor fictive în care  Dragnea a primit deja condamnare în primă instanță? Fierbinte cartoful, periculos elefantu’, nasol rău momentul.

Rămâne de văzut dacă pohta lui daddy va fi satisfacută. Doamne fereşte să nu se repete episodul de anul  trecut(n.n. fix cam în aceeaşi perioadă) când doamna secretar a fost încercată de o stare de rău care a împiedicat-o să participe la o şedință de guvern la fel de „controversată”(n.n. de sănătatea mamei lui Emil zicem…). Şi atunci a funcționat tot pe delegare de atribuții, tot Tudorel i-a aruncat cartoful fierbinte în poală(n.n. 20 iunie 2017).

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!