Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN CICLUL: ORICE OM ÎI PLACE SĂ FIE PRIMAR…

08. iulie. 2018

N-a făcut el Moț bilanț  însă a reușit printr-un interviu  de zile mari să prezinte realitatea celor doi ani scurși din acest mandat fix așa cum este fără artificii sau floricele.

Cu materialul clientului!

Trebuie să fie frustrant pentru tine ca individ să te afli în situația de a veni în fața alegătorilor la jumătatea mandatului de primar cu nimic. Doar cu coșuri de gunoi ici-colo și o mână de flori „centenare” aruncate(n.n. ar fi prea mare jignirea sa spui aranjament) la geamul prefectului. Dar de fapt frustrarea își are rădăcinile la începuturi, mai exact la momentul în care Stănescu a decis să îl facă primar, pentru că, așa cum de fiecare dată am spus, nu dragostea pentru slătineni sau cheful de administrație(n.n. ce e aia, cu ce se manâncă? Un dex la primărie, va rog!) l-au lovit într-o zi pe Moț în moalele capului și l-au trimis să candideze la Primăria Slatina. Era mult prea dulce somnul în Camera Deputaților să-i dea cu piciorul. A venit și vremea lui să se execute la ordinul partidului și mai ales al lui nea Paul, „el a vrut”.  Și, e limpede că este atât de mare acea frustrare de care vorbeam dacă nici măcar într-un interviu scris(n.n. atenție, nu vorbim de unul live ci de unul ce suportă „ajustări” înainte de a ajunge la cititor!) nu a reușit să o ascundă. Aici nu e vorba de plăcere sau neplăcere. Slatina avea nevoie de un primar PSD, iar partidul a hotărât ca eu să merg în această direcţie. Când eşti într-un partid, dacă eşti într-adevăr un membru devotat, trebuie într-un fel sau altul să te raportezi şi la ce vrea partidul, la nevoile lui, la ce trebuie să faci pentru ca partidul să fie mai puternic.”

 La o astfel de declarație sinceră de la primul până la ultimul cuvânt ce ai mai avea de comentat? Nu ai argumente să-l contrazici, doar să faci o scurtă corectură: Moț a preluat Primăria Slatina tot de la un primar PSD și înaintea intierimarului procurorii au încătușat doi primari ajunși în funcție tot pe lista acestui partid.

Probabil e doar o mică scăpare care mai ales lui Moț îi este permisă. Acest Dăncilă de Slatina care încă nu se bate să detroneze premierul la gafe dar îi face concurență serioasă. Pe semne că toți consilierii au ieșit din birou la momentul interviului altfel, dacă l-au supervizat și totuși a văzut lumina tiparului în halul ăsta, se impune ca luni să le ceară demisia de mână. Ori să  depunvă el însuși armele și să recunoască faptul că această căciulă a fost și este mult prea mare pentru el(n.n. slătinenii sunt obișnuiți cu parțialele). Nu ai cum să spui public că Parcul Industrial este „paradis investiţional în devenire” în condițiile în care  care din păcate azi este doar o gaură neagră pentru bugetul local, iar tu soliciți rectificare bugetară pentru ca această societate să aibă bani pentru plata indemnizației lunare a membrilor CA- click pentru edificare Unde se duc banii slatinenilor cand se duc- in gaura neagra parc indistrial.

Și, tot la fel, doar dacă nu cumva idolul tău este Viorica Vasilica, nu poți să vorbești despre o desagă plină de proiecte, ba chiar și de oportunități noi, iar tu să nu nominalizezi nici unul pentru simplu motiv că nu ai nimic care să-ți poarte amprenta. Dacă mai punem la calcul și eșecul cu proiectul Sala Polivalenta, un proiect pentru care nu a transpirat el să obțină finanțare, dar nici interes prea mare n-a manifestat să-l ducă la bun sfârșit.

Nu mai există nici o urmă de îndoială că e trist pentru slătineni, pentru social democrații care au alergat să-i obțină funcția, și mai trist pentru nea Paul că a dat chix cu Emil Moț iar tânărul de perspectivă n-a reușit după doi ani să-și găsească… perspectiva! Un sfat prietenesc: să renunțe, să nu spere în zadar în vreo schimbare în partea a doua a mandatului căci este din fașă moartă. Dovada clară: Slatina anului 2020 va fi un oraş modern, cu locuitori tineri„. Upsss! Pă și cu cei trecuți de prima tinerețe ce planuri are primarul? Unde se duc pensionarii care, trebuie să recunoștem s-a dovedit a fi electoratul fidel al PSD Olt? Din câte cunoaștem Apostoliceanu are dispoziție de la primar să eutanasieze doar câinii fără stăpân. 

Trist, foarte trist. Ce ghinion pe slătineni după doi primari luați în cătușe de DNA să aiba parte de un al treilea total străin de primărie. Nu fiți Moț, nu fiți Dăncilă! Nu orice om îi place administrația…

P.S. Pentru cei ce vor să se distreze sau dimpotrivă să-și plângă votul: http://gazetaoltului.ro/2018/07/05/cea-mai-mare-satisfactie-a-mea-este-sa-vad-cum-slatina-se-consolideaza-din-punct-de-vedere-economic-interviu-cu-emil-mot-primarul-municipiului-slatina/

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!