Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BACK IN BUSINESS: BOBY ŞERBĂNOIU,  FOST PARTENER AL LUI VÂLCOV!

03. iunie. 2018

Primăria Slatina a închiriat  foișorul destinat comerțului cu produse de alimentație publice, din incinta Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt″Adjudecat, la prețul de 40 euro/mp de nimeni altul decât Boby Șerbănoiu. Fără cale de întors nici pentru fostul chiriaș care nu a putut ridica la mai mult de 20 euro, nici pentru administrația locală care… n-a avut cale de întors.

Altfel, Șerbănoiu este un personaj deloc necunoscut pentru opinia publică, în deosebi în primii ani de mandat ai lui Darius Vâlcov. De la termopane, la stația de asfalt  pe care a cumpărat-o în anul 2005 de la Finanţele Publice cu aproape 12 miliarde intrată ulterior în proprietatea unui alt ″prieten″, Cătălin Spătaru, finul lu′ nașu′ Stoica. Au curs la acea vreme râuri de cerneală despre prietenia dar mai ales despre rolul pe care Șerbănoiu alături de Balbeck și mulți alții(n.n. înaintașii pulifricilor!!!) l-au jucat în anturajul lui Vâlcov.  Ca multe altele care l-au avut în prim plan pe fostul primar, și cea cu Șerbănoiu a eșuat lamentabil. Avantaj Vâlcov!

Azi e back in business. Cum finul Kety nu poate desfășura activitate de comerț(n.n. doar prin darea spre închiriere și exploatarea spațiului amenajat), în urătoarele 5 luni Șerbănoiu va administra foișorul de la Plaja Olt iar apropiații spun că planurile sunt mărețe(n.n.deși se bat cap în cap cu obligațiile din proiect acesta fiind-oficial!!!- și motivul pentru care terasa amenajată de fostul chiriaș a fost demolată). Altfel, greu ar putea fi justificat prețul oferit pe metru pătrat.  Cum spuneam ″viziunea″ anunță altceva, cu party-uri la lăsarea întunericului, chiar dacă organizatorul nu e celebrul Nick Rădoi(n.n prietenii știu de ce!), ci autohtonul Boby Șerbănoiu! De urmărit!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!