Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU NU SE LEAPĂDĂ DE TRIMISUL LUI PAHONŢU: ÎL TRECE LA PRIVAT!

05. februarie. 2018

A făcut-o și p’asta: daddy ajunge în sfârșit în fața unei comisii. Nu e cea de control a activității  SRI(asta-i altă poveste, cu porci, cu șorici … gros),  este Comisia de Apărare.

S-a decis: săptămâna viitoare Dragnea va fi audiat în legătură cu acuzatiile pe care le-a formulat la adresa sefului SPP. Nu va fi singurul chemat în fața membrilor comisiei. Il va urma  Paul Stanescu, martorul cheie în scandalul dintre șeful PSD și Pahonțu,  căruia i s-a propus( n.n. a zis Dragnea, a confirmat Stanescu…) printr-un prieten, să preia fraiele partidului după ce Dragnea va fi decapitat.

Este un coleg de-al nostru, Paul Stănescu – probabil că de aia are şi probleme acum sau poate că este o simplă coincidenţă – el a spus în mai multe întâlniri publice în ţară, la întâlniri ale CExN, că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu care a spus că nu vorbeşte în numele dumnealui – eu cred că vorbea doar în numele dumnealui – şi a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi că dumnealui să stea deoparte că o sa fie protejat şi chiar o să ajungă preşedintele partidului”, a relatat Dragnea la Antena 3. N-a negat vicepremierul, dimpotrivă a confirmat spusele lui daddy, însă nu mai pare azi pare dispus să meargă până la capăt. A venit prietenul, l-a trimis Pahonțu, e cum le zice daddy, dar numele „trimisului special” nu-l spune. A fost trecut de la public la privat: „E obligatoriu să spun cine e prietenu’? Nu e obligatoriu. E o chestiune privată si…”

Hmmm… păi ar cam fi domn’ Stanescu obligatoriu să joci până la capăt  dacă tot ai intrat în horă. S-a dus chestiunea privată din momentul în care Dragnea a aruncat-o pe piata (sau v-a aruncat!!). Dacă intalnirea dar mai ales discutia au putut fi făcute  publice de ce nu s-ar întâmpla  asta și cu numele prietenului? Sigur că există prietenul, nu e bluf(?!).  Există variante, dacă Stănescu refuză să-l rostească. Ar putea să  îl dea lui daddy pe hârtie. Cum știe el să le arunce în prime time nu o face nimeni…

P.S. Muzica nu s-a oprit iar hora e mare…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!