Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

S-A SUIT SCROAFA PE DEAL ȘI SE CREDE PRIVIGHETOARE! ÎN REST, GHENCIU E BINE, TOT PATRON LA CORT…

05. decembrie. 2017

 Dacă s-ar fi limitat doar la a se făli cu trilu-i de… privighetoare ar fi fost de ignorat, însă ține morțiş sa iasă  atât de mult în frunte să moară şi păduchele de ciudă. Și atunci se impune să-i dai Cezarului ce-i al lui!

Presupunem că s-a supi Ghenciu pe noi şi-a dat drumul la câini. Nu avem certitudinea însă ideea e că pe 29 decembrie  ne-a fost trimis un mail intitulat „replica Gradişte Hill!” Nu e asumat de Ghenciu, nici de SC Grădiște Hill, expeditorul este Vincze Alina. Chiar fostul administrator, din acte, al SC Rubinstein Holding, societatea care a deținut până în martie cortul de pe Grădiște și care acum a zburat la pachet cu piețele. Nu știm care-i calitatea oficială a expeditoarei cert e că începe ″replica″ prin a ne certa grav pentru că ne permitem să-l jignim pe Ghenciu. Oricâtă bunăvoință am avea nu o putem ajuta pe doamna în cauză având în vedere că ″jignirea″ la care face referire vizează termenul „pulifrici”. Ori drepturile de autor îi aparțin în exclusivitate lui Darius Vâlcov, doar ne-am permis să-l cităm. Pe conținutul replicii în care ni se transmite că azi cortul este tot al lui Ghenciu, deci clienții să nu-și ceară banii înapoi pentru că nu cei din clanul Goman le vor organiza evenimentele contractate, nu vom insista rea mult dar dintr-un singur considerent: înainte de mail, probabil aceași persoană, a transmis replica și sub fora de comentariu la materialul cu pricina validat întocmai. Toate bune si frumoase, punctul de vedere al fiecăruia trebuie respectat, dar dacă s-ar fi limitat duduia la atât era altă mâncare de pește. Merge înainte, cum e datina în grup!

Si ce face? Sună o prietenă și-i servește sub nas o tavă. Fără să o miroase măcar, nici n-ar fi avut cum pentru că flerul e un termen de care e străină, prietena  o muşcă si-o dă în deontologie!  Înșiruie pe mai multe rânduri o lecție despre ″o confuzie″ care s-a creat în jurul cortului după care își dă și mai tare cu stângu-n dreptu′: o mega anchetă cu documente atașate dar mai ales asumate. E greu într-adevăr să nu cazi în plasă când nu ai nici cea mai vagă idee despre o amărâtă de solicitare de informații. Documentele ″solicitate de noi″ cum consemnează poeta se aflau de fapt pe tava doamnei Vincze. Ghinion, înainte să dea prietena cu replica în… fasole, documentele(răspunsurile din așa zisa anchetă!)  ne-au fost transmise nouă. Așa că, pentru data viitoare când interesul o ia puternic înainte îi dăm prietenei gratis un pont: două cereri și implicit două răspunsuri nu pot avea același număr de înregistrare!!! Cât despre ipoteza potrivit căreia ″Vâlcov nu este străin de atacurile″ la bietul pulifrici(″om de afaceri″ să cităm din autoare) pe de o parte ar fi interesant de citit, de aceeași autoare, despre cum se făceau jocurile în vremurile când cel judecat azi pentru mai multe fapte de corupție era președinte al PDL Olt și primar de Slatina, despre una, despre alta, despre cum se păzeau banii publici la masa corupților, cum se comandau diverse elogii. Pe de altă parte  e suficient să lecturezi o dată rechizitoriu să înțelegi cât de nesemnificativă este declarația lui Ghenciu ca să nu te afunzi atât de tare în penibil. Nu trebuie să fii expert, nici măcar să apelezi la un prieten din domeniu. Pentru deontologie așa, nu din alt motiv nu face rău  scurtă documentare măcar asupra semnificației semnului întrebării pe care l-am utilizat în material și care ar fi trebuit băgat se seamă. Și pentru că tot am ajuns aici, pentru expeditoarea mailului, având în vedere promptitudinea de care a dat dovadă, am mai avea câtea întrebări(????)  a-i adresa.

Trecând peste faptul că este beneficiara unui lot de teren în suprafaţă de 234 mp-lot nr.17 atribuit în folosinţă gratuită de Vâlcov în 2007, împroprietărită de Moț chiar săptămâna trecută- vezi 18_Proiect_387 așteptăm o nouă replică(n.n. se poate folosi în continuare de prietenă!) în care să ne spună dacă are azi vreo calitate la SC Prima Piață și dacă soțul dânsei- Scms de poliţie Vincze Valentin-Zoltan -a participat la ancheta la fața locului în cazul morții suspecte a fostului administrator de la Grădiște Hill, dosar clasat în cele din urmă? Azi atât, data viitoare mai mult!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!