Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOMNU′ STĂNESCU, TE FĂCU′ DRAGNEA MINISTRU ȘI VICEPREMIER. UITAȘI?

13. noiembrie. 2017

Grup infracțional organizat în dosarul DNA, grup organizat și la ușa DNA. Ambele pe și în numele lui daddy.

Sunt aici în calitate de senator, în semn de solidaritate cu preşedintele Camerei Deputaţilor, preşedinte al partidului. Comentariile o să le fac altădată”, a spus Paul Stănescu printre primii susținători ai lui Dragnea ajuns în fața sediului DNA. E clară treaba: cineva să-i facă de urgență un update lui Paul Stănescu. De aproape o lună de zile nu mai este doar un senator printre alții. L-a pus daddy ministru  al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene și vicepremier. Înțelegem dacă recunoaște că-i prea mare căciula și n-a găsit până acum prea multe puncte comune cu ministerul dar în drum spre DNA putea să-și scrie demisia din guvern. Tot de solidaritate(n.n. la asta are experiență că și-a mai scris-o odată de mână tot pentru daddy)! Propria-i imagine o poate folosi cum vrea sau pe post de ce vrea(n.n. chiar pe post de…  aruncat peste gard, ≠rezist), dar ca vicepremier, e totuși prea mult.

Bine că a fost totuși inspirat să lase comentariile pentru altă dată. Nu știm dacă acea dată va fi tot de pe trotuarul de vis-a-vis sau de pe scările DNA, rămâne de văzut, cert este că la imaginile de azi n-ar mai fi prea multe de comentat. Tare curioși suntem ce-ar mai fi de comentat. Ce mai poți spune când luni dimineața(nu la 6.00, la 8.00) deschizi televizorul și-l vezi în prim plan pe vicepremier nu anunțând noi investiții(n.n. în fișa postului printre altele!) ci hlizindu-se pe trotuarul din fața sediului DNA cu Manda de braț, aplaudându-și șeful de partid venit să i se aducă la cunoștință  calitatea de suspect într-un nou dosar penal, acuzat de cinci infracțiuni de corupție între care și cea de constituire a unui grup infracțional organizat.  Păcat că nu au fost inspirați să-și umple și buzunarele de semințe(n.n.tot stocul de popcorn a fost arvunit de Ponta), cum le șade bine unor ″susținători″ pe maidan.

Și când te gândești că protestatarii au aruncat cu hârtie igienică duminică seara în curtea sediului PSD. Uite că n-are nevoie Dragnea. Nu deocamdată, se vede că mai are încă…

P.S. Mi-a plăcut asta despre prezența „piratului” Stănescu la DNA, am auzit-o… pe surse: ″POATE A COBIT″.  Poate. Am vazut cine a constituit grupul, da câți au mai aderat la el?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!