Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FACĂ-SE VOIA ALEGĂTORULUI: AU VRUT VÂLCOV L-AU PRIMIT PE GHENCIU, AU VRUT MOŢ S-AU PRICOPSIT CU FLUTURE! ÎNDRĂZNEŞTE SĂ CREZI!

12. noiembrie. 2017

E oficial: pulifriciul şi-a luat cash-ul, clanu′ Fluture devine concesionar al pietelor si târgurilor din Slatina! Ceea ce spuneam încă de acum o săptămână s-a perfectat și în acte. Aşa si? Cu ce e Fluture mai prejos decât Bercea. In afara faptului că unul e în libertate la acest moment și celălalt în pușcărie, dacă Sandu Anghel a devenit peste noapte proprietar al mai multor terenuri de pe raza municipiului pe care ulterior și-a ridicat vile impozante, de ce familia Goman nu ar stăpâni piețele? Când Bercea nota în carnețelul gri numele Vâlcov Darius în dreptul sumei de  800 de milioane de lei vechi „bani de campanie electorală”,Primăria Slatina nu vedea, nu auzea nimic din ceea ce făcea Bercea şi ai lui în oraş.

Aşa e și azi. A văzut si Emil Moț în presa că cel care deținea societatea care a concesionat piețele a înstrăinat-o. Şi ce? În contractul cu Ghenciu, ce-i drept dat de Vâlcov, nu e stipulat că Primăria Slatina trebuie informată despre orice  modificare apărută la concesionară. Şi dacă nu e în acte, s-a scos primaru’. Nu-l deranjează(n.n.cel puțin asta-i atitudinea azi) că  un clan abonat la dosare penale și procese în instanță (n.n. astea sunt doar chestiunile oficiale ceva evaziune, spălare de bani, de restul e inutil să mai vorbim) a pus mana pe contract. Pe acest principiu, putea fi oricine, chiar şi un terorist, nu? Dacă-şi scotea Ghenciu banii era ok. Omul a făcut un business, profitabil mâncați-aş… mamudelele, iar administrația locală le ia… ca atare. Asta e, e legal! „Contractul este între primărie și o persoană  juridică, credeam că ştiţi că nu este între persoane fizice”. Na că ne-a luminat Moț! Aşa explicație, la pariu că nici Bercea şi nici Flutur nu ar fi fost capabili să ofere.  Ce să vezi, chiar ştim despre contract pentru că la vremea când noi consemnam și întorceam pe toate părțile celebrele concesionari, domnul care azi ocupă pentru o perioadă scaunul de primar tăia… fumul la Protectia Copilului. Era departe de administrație(n.n.azi s-a mai apropiat apropiat chiar dacă doar fizic). Şi mai ştim că e o situație pe care edilul nu ar trebui totuşi să o ignore şi cu atât mai mult să o considere normală. Dacă Rupiah a venit la „masa discuțiilor” şi a ieşit cu reziliere la ceas de seară, de ce nu s-ar organiza o altă „masă” şi de data aceasta?

Sau poate Dumi, Kety(sau alt cârlan) nu sunt încă interesați de afacere? Rămâne de văzut în perioada următoare cum vor decurge lucrurile, până atunci însă,  că le convine sau nu slătinenilor, e problema lor! Au vrut Vâlcov l-au primit pe Ghenciu, au vrut Moț să le fie de bine şi cald cu Flutur!

P.S. Au zis și alții că au inventat șmecheria când s-au văzut pe scaunul de primar. Au incercat și amenințări dar și aroganțe. N-au reușit prea multe decât niște șpăgi- e drept foarte consistente, și abonament gratis la DNA și în instanțe…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!