Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MARELE JAF MARCA VÂLCOV – GHENCIU. AZI ÎN FORMĂ ACTUALIZATĂ!

09. noiembrie. 2017

Având în vedere că după problemele cu justiţia firmele interpuşilor lui Vâlcov au trecut la înstrăinarea activelor, unele către lumea interlopă din Drăgăneşti Olt, aşa cum este mai nou cazul  SC Prima Piaţă 200 SA, firma care administrează  de 8 ani de zile pieţele şi târgul săptămânal din Slatina, devine destul de interesant tabloul actualizat al firmelor deţinute de pulifriciul cu lichidităţi.

SGV Development SRL, prima societate care a închiriat hotelul de la Fundaţia pentru Tineret Olt şi în care Ghenciu a devenit administrator la cererea lui Vâlcov, aşa cum reiese din interceptările aflate la dosarul în care acesta din urmă este judecat pentru fapte de corupţie. Ghenciu venea să-l înlocuiasă pe Mocanu Alexandru, primul administrator al SC Rupiah, cealaltă societate care s-a pricopsit în mandatul lui Vâlcov cu un contract de concesionare în valoare de 800 miliarde- spaţii verzi.

Rubinstein Holding SRL fostă SC Moara Vâlcele SRL este societatea care deţine cortul de evenimente de pe Dealul Grădişte având ca asociat unic SC Prima Piaţă 2000 şi administrator azi pe Vincze Marinela Alina. Un parcurs mai mult decât interesant l-a avut atât societatea dar mai ales administratorii ei şi asupra căruia vom reveni foarte curând pentru că cineva trebuie să răspundă la o serie de întrebări.

SC Seventh Heaven Resort SRL este societatea care desfăşoară activităţi de restaurant în cortul de pe Dealul Grădişte şi are ca unic acţionar şi administrator pe Chirculescu Constantin, interpus al lui Ghenciu. Acesta a fost acţionar şi în SC Moara    Vâlcele, devenită ulterior SC Rubinstein Holding. Actul constitutiv al societăţii a fost actualizat la Registrul Comerţului în ianuarie 2016, o dată aleasă de nevoie şi deloc întâmplător. Are legătură cu aceleaşi întrebări… Împuternicitul în relaţia cu Registrul Comerţului a fost acelaşi avocat Bogdan Chiosan, cel care s-a ocupat de actele tuturor firmelor interpuşilor lui Vâlcov şi nu numai. Să nu uităm că inclusiv actele de înfiinţare ale Asociaţiei FC Oltul au fost redactate şi perfectate tot de Chiosan.

SC Grădişte Hill SRL desfăşoară tot sctivităţi de restaurant în acelaşi renumit cort de pe Dealul Grădişte, alături de SC Seventh Heaven Resort şi are ca unic asociat şi administrator pe Ghenciu Cristian Marian. Acesta preluat societatea de la Doncea Alexandru iar acesta din urmă le cesionase la rându-i tot de la Chirculescu Constantin.

Spuneam că aceasta este forma actualizată a societăţilor în spatele cărora se află Ghenciu, cu precizarea că Prima Piaţă 2000 SA a fost deja înstrăinată familiei Goman. Însă finalul nu este aici. Dimpotrivă e cu va urma…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!