Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OFICIAL, NEW ENTRY : MIRCEA UNGUREANU(PISICU) SUSPECT DE COMPLICITATE LA ABUZ ÎN SERVICIU!

01. noiembrie. 2017

După ce în iunie anul trecut Mircea Ungureanu a fost reținut 24 de ore și ulterior arestat preventiv alături de alți indivizi bănuiţi că au creat un mecanism de fraudare a bugetului de stat având la bază înregistrarea în documentele de evidenţă contabilă şi declararea fiscală a unor achiziţii fictive în domeniul construcţiilor şi materialelor de construcţii, serviciilor de pază şi  consultanță, urmărind sustragerea de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin diminuarea bazei impozabile şi deducerea frauduloasă a taxei pe valoare adăugată, azi face obiectul unui nou dosar penal.

Pisicu este în prezent suspect într-un dosar penal în care procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina efectuează cercetări  privind  infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu. Alături de el  este cercetat pentru abuz în serviciu  primarul comunei Verguleasa și alte trei persoane.

Urmare a solicitării dumneavoastră vă comunicăm faptul că la unitatea noastră de parchet, în dosarul penal în care se fac cercetări față de suspectul Ungureanu Mircea- privind infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu, se efectuează cercetări și față de suspecții Piciu Valentin- privind infracțiunea de abuz în serviciu, respectiv față de Antonescu Gigi Sandi, Cîciu Alexandru și Murugă Daniel Dumitru- privind infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu.″(răspuns PJ Slatina/ 544)

Cercetările vizează contractul „Alimentare cu apa Comuna Verguleasa, Jud. Olt” obținut de Ungureanu prin firma SC Roxana Miranliv SRL la care inclusiv inspectorii Curții de Conturi au constatat un prejudiciu 271.000 lei reprezentând plăţi pentru lucrări neexecutate sau executate parţial la obiectivul de investiţii. Dar pentru că…. mergem înainte, înainte cu tupeu și cu alte contracte. Cel mai nou este cel privind canalizarea: tot la Verguleasa, același executant! Ce mai e azi un dosar penal… Un fleac!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!