Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SĂ MĂNÂNCĂ ŞI GURA LU′ FLORESCU: MATRA BAGĂ LA ŞCOALA DE POLIŢIE SALAM ŞI CÂRNAŢI DE TOŢI BANII!

30. octombrie. 2017

Cum ar fi fost să se ducă el Cătală, din cel mai şef peste IPJ Olt la Şcoala de Poliţie şi să nu găsească pe stoc carne? Urât! Nu se primeşte noul şef cu mâna goală ci cu câmara plină.  Nu e glumă, nici pamflet, e pe bune.

Pe seap publicat anunţul de atribuire săptămâna trecută, autoritatea contractantă – Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina.  Denumirea atribuită contractului de autoritatea contractantă- „Preparate din carne”, descrierea succintă a contractului- Lotul 1 – cârnați, Lotul 2 – salam şi Lotul 3 – specialităţi din carne. Proteine neneacă, pâi fibra cum se întreţine?!

A fost urgenţă extremă. Contractul s-a perfectat rapid, negociere fără anunț de participare. De ce? Există și justificare oficială: situație de urgență extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă. Atât de extremă și mai ales de urgență a fost treaba asta cu stocul de carne, foamete mare că s-a și atribuit contractul: SC Matra Scornicești! 

Surpriză: eterna fascinanta și abonata la contracte pe bani publici. Aceeași Matra care pune zilnic de ani de zile cornul pe masa elevilor din județul Olt, și tot ea, SC Matra care apare în rechizitoriul întocmit de procurorii slătineni ca sponsor de bază în dosarul FC Oltul în care președintele TSD Olt, Ivan a fost trimis în judecată pentru delapidare.  „În susţinerea tezei probatorii cu privire la faptul  că Ivan Ionuţ şi-a însuşit sumele de bani menţionate este şi declaraţia martorului Achimescu Crisitna care este angajată a CJ Olt şi a avut ca atribuţii de serviciu verificarea documentelor justificative prezentate de ACS FC OLT Slatina ca urmare a tranşelor de bani primite de la CJ Olt. Astfel martora precizează că a apreciat ca fiind document justificativ  pentru cheltuirea sumelor de bani avizele de expediţie eliberate de SC Matra SRL în favoarea Asociaţiei FC Olt , fără să ştie că SC Matra SRL a livrat mărfuri către ACS FC Olt Slatina în baza unui contract de sponsorizare.

Însă la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina, Matra nu e  sponsor. Contractul e e bani, valoarea totală este de 35,385.9 RON. Cârnați și salam de toți banii. Florescu poate sta liniștit. Stocurile s-au refăcut, înclusiv la legume fructe dar și la panificație…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!