Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DE LA STELIAN MOŢ PENTRU DUMI, SE ŞTIEEEE : ÎNCĂ 2000 LEI DUS(I)!

19. octombrie. 2017

Se goleşte visteria municipiului cât ai zice Moţ. Dintr-un proiect, o expunere de motive şi un vot majoritar e gata! Banii publici ieri erau şi mâine-s DUS(I). RUPIAH-ul lui Moţ- a se citi SC Dezvoltare Urbană Slatina- nu doar facturează dar se bucură constant de aport de capital de la bugetul local. Pentru una, pentru alta, chiar dacă oraşul plânge azi iar spaţiile verzi au ajuns să fie evitate chiar şi de maidanezi. O cosmetizare rapidă a unui parc cu care defilează primarul o săptămână întreagă să fie convins că tot slătineanul a citit în presa de casă despre ispravă(atenţie, plătită nu gratis!) şi un kitsch imens pe Grădişte să iasă bine în poze, sunt singurele lucruri măreţe de care a fost capabilă noua societate prin directorul de marcă, prietenul Dumitrescu Florin Adrian.

La doar o lună de când consilierii locali a aprobat  programul de activităţi pentru anul 2017 la contractul nr. 39581/12.05.2017 privind delegarea serviciului public de administrare a domeniului public şi privat, prietenul lui Moţ,  a umflat preţurile serviciilor pe care urmează să le presteze. Nu de două sau trei ori ci de 11 ori mai mult decât în prezent(Citeşte şi LIBER LA FACTURAT DE 11 ORI MAI MULT!)! Două luni mai târziu s-a pus pe achiziţii. Autovehicule cu utilizare speciala şi Vehicule utilitare  de toţi banii. Estimat, vreo 1,162,800 RON. Se presupunea că începe să presteze mai cu talent. Poate la primăvară căci acum vine iarna iar până curăţă Salubris-ul trotuarele, Dumitrescu mai are nevoie de un aport de capital. Să se mai doteze cu câte ceva să-şi mai aranjeze sediul întocmai cum îi şade bine unui director. A cerut şi primarul Emil Moţ n-a putut să-l refuze. A semnat expunerea de motive şi-a chemat consilierii să-i de votul. CSF, e nevoie şi de asta, o banală formalitate, NCSF.

Potrivit datelor transpuse conform Anexelor din Ordinului nr. 20/2016, bugetul de venituri si cheltuieli la S.C. DEZVOLTARE URBANA SLATINA S.R.L.este structurat in venituri din exploatare in suma de 10.931,92 mii lei; cheltuieli de exploatare in suma de 7.131,92 mii lei si cheltuieli financiare-investitii in suma de 3.800 mii lei; profit/pierdere 0.   Prin HCL nr.263/04.10.2017, urmare solicitarii nr. 1712/19.09.2017, s-a aprobat majorare de capital in suma de 2.000 mii lei, suma ce se ragaseste si in prognoza bugetara a societatii ca sursa de finantare„, se arată în expunerea primarului.  Dumi are pregătită şi nota de fundamentare prin care arată că „valoarea estimata a achizitiilor propuse este in cunatum de 2.000.000 RON.” Simplu! Notat, votat, aprobat!

Îndrăzneşte să crezi! Continuăm să construim… DUS-ul!

Print

One thought on “DE LA STELIAN MOŢ PENTRU DUMI, SE ŞTIEEEE : ÎNCĂ 2000 LEI DUS(I)!

  1. nu ar fi rau ca ziaristii din olt sa faca rost de ceva fotografii de la nunta primarului Mot de pe 4 noiembrie ,avand in vedere ca Nas va fi inculpatul Oprescu marius care va sta la masa alaturi de secretarul de stat de la justitie respectiv Mariana Sofia Mot,mama primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!