Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

 OPRESCU SAU MOȚ? ROTEA S-A POZIŢIONAT!

17. septembrie. 2017

Cel mai bun e Stănescu! S-a poziţionat Rotea, o spune răspicat: să rămână în continuare în fruntea organizaţiei Olt a PSD. Nu pentru rezultate deosebite pe persoană fizică ci pentru ca partidul să nu se spargă. Şi nici pentru că dintre cei doi aspiranţi la tron ar fi unul mai bun ca altul ci doar ca să fie bine să nu fie vai şi amar. Să nu se sfâșie între ele găştile cârlanilor.  Pregătite sunt oricând. Nu de mâine, de ieri chiar!

Oficial curge lapte. Are cine linge şi mierea(e bătaie chiar!). Amândoi stau, lipiţi de fustă într-un tablou aproape perfect. Fac eforturi să nu iasă din cuvântul lui Stănescu- să vă aveţi ca fraţii(bună gluma:)) )- să-şi demonstreze fidelitatea dar mai ales capacităţile de… moştenitor la tron.

Însă dincolo de ceea ce se vinde opiniei publice, e cert că realitatea e groasă rău. Confirmat lucru, iată! Se lucrează intens în interior. Fiecare se consolidează politic dar si financiar. Moţ cu Primăria Slatina şi, se presupune că, la aceeaşi căruţă şi cu organizaţia Slatina, deşi sunt voci în ultima vreme care se declară nemulţumite de prestaţia acestuia ca lider şi care tânjesc după şedinţele la care odată erau convocaţi săptămânal(n.n. se pare că ultima ar fi fost în urmă cu aproape doi an!). Oprescu nu stă nici el. Lucrează cu aceeaşi intensitate la CJ Olt şi pe lângă primari. Încearcă să scoată maximul din PNDL deşi mai e mult până departe.

Aşadar, la următorul congres, tot Stănescu reales! Ca Rotea zic mai multi!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!