Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PARIU PE SJU SLATINA: STĂNESCU A GĂSIT MANAGERU′ NEAMŢ LA BALŞ!

03. septembrie. 2017

Din octombrie 2011 Paul Stănescu tot pariază pe Spitalul Judeţean Slatina. Miza a fost dintotdeauna mare, cel mai bine  o reflectă rapoartele Camerei de Conturi Olt la rubrica „abateri şi prejudicii”, iar câştigul nu a fost niciodată de partea pacienţilor.

Din 12 octombrie 2011, când în sala CJ Olt- avându-l pe inculpatul Vâlcov în dreapta, Ciugulea martor la parafatul „protocolului de colaborarea pentru finanţarea SJU Slatina(n.n. nelegal au confirmat inspectorii CC Olt)- Stănescu a promis manager neamţ care să reformeze din temelii unitatea spitalicească şi să o ridice la standarde europene,  a tot pierdut „pariul vieţii” sale.

Nemţii au fost toţi autohtoni, bazaţi pe carnet de membru de partid dar mai ales pe supunere oarbă în faţa celor doi reformatori şefi. Rezultatele fiecăruia, cum spuneam mai sus, se reflectă cel mai bine în rapoartele de control dar mai ales în dosarele de pe masa procurorilor anticorupţie. Ultimul uns de PSD, colega baronului şi vara deputatului a părăsit postul. Nu de voie, de nevoie, s-a lăsat greu dusă. Din iunie, după insistenţe şi promisiuni de mai bine din partea liderilor, după plecăciuni şi chiar rugăminţi, şi-a scris de mână comunicatul de presă. Era suficientă demisia, dar pare că în perioada cât a deţinut funcţie remunerată din bani publici a prins şi gustul show-ul. Unu′ mult prea ieftin, zicem noi(n.n. într-un alt material vom şi argumenta!).

Pe banca de rezervă unde l-a trimis Vâlcov de la Ministeru Dezvoltării s-a încălzit Rotea. Tot de vreo trei luni, cam cât au făcut şefii plecăciuni înaintea Elenei Vişan.  Aproape că se gândea să dea acatiste de bine baronului. Dar a venit într-un târziu şi ordinul de numire- interimar până la concurs, manager neamţ găsit de Stănescu tocmai la… colea, la Balş: Cătălin Ştefan Roteaaaaa!!! Că are voce şi talent!

Vedem, vorbim…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!