Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PE COMPETENŢE: MISS POPA LA TRANSPORTURI! ARE EXPERIENŢĂ DE LA TABLOURILE LUI VÂLCOV!

06. iulie. 2017

Miss Larisa Popa, cea care urma să-i administreze lui Vâlcov afacerea cu tablourile pe care mai bine de un an „s-a chinuit” să le strângă din diverse colţuri ale ţării şi nu numai,  a fost recompensată. Au lăsat-o procurorii cu ochii în soare când au sechestrat tablourile şi l-au încătuşat pe fostul ministru dar a venit azi recompensa. Pe măsura… competenţelor- administrator provizoriu al companiei Telecomunicații CFR SA(în subordinea Ministerului Transporturilor). Normal, altfel cum?! Pai cum nu are nici o legătură miss cu transporturile? Are, cum să nu aibă? Am uitat cum a făcut ea conştiincioasă drumuri din România la Paris tur- retur cu tablourile la purtător, însoţită de Sandra Stănescu, cumnata vărului fost director la CAO ? Normal că nu am uitat, mai ales că la dosarul cauzei se află declaraţiile Larisei Popa în care arată cum Ramba îi aducea banii şi-i trasa itinerariul iar la intrarea în ţară o aştepta soferul Mărinică cu portbagajul deschis. Are aşadar vechime în… transporturi. N-a fost cu CFR-ul, a fost cu auto dat de Ramba, acelaşi care până deunăzi era înmatriculată pe societatea unde ex consoarta inculatului judecat pentru corupţie, Lavina Şandru avea acţiuni(SC Loyal Leasing SRL).

Cu siguranţă acum,  consilier personal al secretarului de stat din Ministerul Agriculturii-Alexandru-Dănuț Potor şi administrator al Telecomunicații CFR SA, nu mai simte focalizarea. Nici presiunea. (vezi BOMBĂ ÎN DOSARUL VÂLCOV: PATROANA „GALERIEI RAPHAEL” RECLAMĂ  PRESIUNI DIN PARTEA PROCURORULUI DNA, DĂNUŢ VOLINTIRU!).

Normal că nu există nici o legătură între numirea în minister şi acuzaţiile pe care martora le-a adus în instanţă(ICCJ) la adresa procurorului DNA(Dănuţ Volintiru) care l-a încătuşat pe inculpat, în sensul că acesta ar fi făcut presiuni asupra ei să îl denunţe pe Vâlcov, despre care, deşi miss spune că l-a cunoscut la un eveniment caritabil din Slatina, inculpatul arată în autodenunţ că fina Bărbulescu este cea care i-a prezentat-o pe duduie. Dacă făcea şi Rotea la fel poate şi azi era secretar de stat. Nu să candideze la Miss Univers- avem dubii că l-ar fi ajutat vocea şi talentul, să declare „cum trebuie” la Tribunalul Olt în cel de-al doilea dosar al lui Vâlcov. Mai are o şansă la reaudiere(n.n. dacă nu s-a schimbat modificarea…). Până atunci, cum spuneam, normal că pe toate competenţele de care e capabilă, încă una din duduile alese(pe sprânceană) să-i conducă afacerile lui Vâlcov a fost unsă în funcţie, remunerată din bani publici. C-aşa face cel mai creier din PSD!

Print

One thought on “PE COMPETENŢE: MISS POPA LA TRANSPORTURI! ARE EXPERIENŢĂ DE LA TABLOURILE LUI VÂLCOV!

  1. TI-AM SPUS CE O SA AJUNGI SI UNDE O SA AJUNGI !!!! TI-AM SPUS CA ESTI ZERO SI CA ECONOMIA TA ESTE FALSA !!! TE-AI RIDICAT CA UN LUPTATOR SI O SA SFARSESTI CA UN TICALOS !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!