Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DUMINICĂ VÂLCOV A FĂCUT FEBRĂ! LUNI N-A STAT LA PROCES. O FI DE LA MOȚIUNE?!

19. iunie. 2017

Inculpatul Vâlcov Darius Bogdan nu a participat la noul termen de luni din dosarul aflat pe rolul ICCJ în care a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție. A fost imposibil să evite ziariștii care îl aşteptau la ICCJ (n.n. deși a dat mai multe ture cu mașina probabil în speranța că se vor… plictisi) dar a refuzat să facă declarații.

În sală, la începutul ședinței de judecată prin apărătorul său a cerut permisiunea să nu asiste la acest termen „întrucât starea de sănătate nu îi permite”: „Doamna președinte clientul meu nu are o stare de sănătate prea bună. Înțeleg de la dânsul că azi noapte a făcut febră”. Președintele completului a acceptat solicitarea, „clientul să rămână cât poate,  nu îl putem obliga sa stea dacă starea nu îi permite…”

Şi a mai ramas Vâlcov în sala fix… 5 minute!! Să îi fi picat greu motiunea împotriva Guvernului Grindeanu, sau poate evaluarea? Sau poate declarația pe care urma să o dea Prina Minel în fața judecătorilor?  Care din aceste motive i-au crescut temperatura?

Doar ca… idee, e nevoie de un nou termen pentru audierea sa, astăzi, febra nu l-a lăsat să povestească cum e cu mita, cu traficul de influență si spălarea de bani….

P.S. Înainte de a părăsi sala de judecată i-a lăsat avocatului lista cu întrebările pentru prietenul Prina!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!