Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN PUŢUL VIZIUNII LUI MOŢ: ŞTRANDUL E „DUS”! „DUS” E LA  MÂNA LUI DUMI!

13. iunie. 2017

La sfârşitul lunii martie ac., după ce a luat câteva lecţii de la aparatul de specialitate despre cum să citeşti un buget(n.n. să-l înţeleagă au ca sarcină alţii…) primarul Slatinei,  a transmis din vârful dealului(Casa Căsătoriilor)  planurile pe care administraţia le are pentru anul în curs şi pe care promitea să le demareze în secunda doi de la aprobarea bugetului, cifrat la 208,189 milioane de lei. Zis şi… executat. O să reabiliteze şi blocuri da′ nu acum, o să fie reabilitate şi unităţile de învăţământ dar ce, s-a terminat mandatul şi nu le-a făcut, la fel o să face şi skate parcul mult promis că doar nu degeaba a pus pază de Teleorman pentru buruieni. Este timp berechet, un an s-a dus, vorba aceea- mult a fost, puţin a mai rămas”. Investiţiile ce vor să vie sunt… prioritizate. Din puţul viziunii lui Moţ, acum e vremea parcurilor.  D′aia se cere în şedinţă consilierilor locali să-şi dea acordul de principiu pentru schimbarea destinaţiei Bazei Sportive „Dumitru Dobrescu”(Proiect_189 Strandul Progresu) în vederea amenajării unui parc de agrement. Pentru că nu aduce anul ce aduce contractul de administrare a domeniului public şi privat. A demonstrat-o Vâlcov mai ales prin imobilele achiziţionate de Rupiah şi nu numai. Puţintică răbdare că noua societate care taie frunza în Slatina e abia la început. După înfiinţare şi binemeritata(?!) majorare de capital se lucrează la „stocul” de şpaţiu verde. Să fie cât mai mult, să umfle situaţiile de lucrări.

Ras tot din temelii! Câtă frunză o să mai culeagă Dumi, câtă iarbă o să cosească el. Ohooo,  să vă ţineţi la facturare!!!

Ce? Asta e viziunea mea!(citat Emil Constantin Stelian Moţ)

Print

One thought on “DIN PUŢUL VIZIUNII LUI MOŢ: ŞTRANDUL E „DUS”! „DUS” E LA  MÂNA LUI DUMI!

  1. factureaza si finu de la CSM ca de sunt bani la buget, in curand va face parc si la Plaja Olt ca ce ?are finu piscina ce ne trebuie noua la Slatina, cine vrea merge la Recea! hoti la putere Valcov a fost nimic fata de carlani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!