Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV, NOU EŞEC LA TRIBUNALUL OLT!

05. iunie. 2017

Trimis în judecată pentru luare de mită Vâlcov are în continuare interzis la martori. Tribunalul Olt a dispus săptămâna trecută menţinerea măsurii controlului judiciar luată de procurorii DNA împotriva acestuia. Astfel, inculpatul este obligat să se prezinte la organul judiciar în faţa căruia se află cauza ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei şi să să se prezinte la IGPR – IPJ Olt desemnat cu supravegherea sa conform programului de supraveghere stabilit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. Totodată are interzis să se apropie de martori şi să  ia legătura direct sau indirect cu aceştia, respectiv cu Barbu Dorina Cristina(n.n. „responsabilă” Hotel City), finul  Bărbulescu Ionuţ, Chiriţă Ilie,  Ghenciu Cristian-Marian, vărul Langa Bogdan Graţian, Barbu Adi-Florinel , Păduraru Natalia, Paduraru Alexandru, Prina Minel Florin, Rotea Cătălin Ştefan, Şuşală Lucian Petruţ,  Timofte Petre Bogdan, Melinte Alexandru; – Mocanu Marian Alexandru, Păduraru Cristian, Ramba Andrei Ovidiu, Ramba Christian Virgil- cei trei mituitori în cauză  .

Încheierea NR. 110/2017 În temeiul art. 362 alin. 2 C.p.p. rap. la art. 208 alin. 5 constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a „controlului judiciar” privind pe inculpatul VÂLCOV DARIUS BOGDAN, luată prin Ordonanţa emisă în dosarul 91/P/2015 din 16.11.2015 de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă ÎCCJ-D.N.A. aşa cum a fost modificată prin decizia penală nr. 380/02.08.2016 a Curţii de Apel Craiova. În baza art. 208 alin.3 rap. la art.207 alin.4 C.p.p. menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan aşa cum a fost modificată. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi data de 31.05.2017, ora 13.30 la Tribunalul Olt.

Este însă liber să părăsească ţara în baza Hotarârii  380/2016  din 02.08.2016 a Curţii de Apel Craiova care a înlăturat din conţinutul măsurii controlului judiciar, obligaţia de a nu depăşi limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar în faţa căruia se află cauza.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!