Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FAZA PE DENUNŢURI MERGE MAI DEPARTE: GOGA DE LA CURTEA DE CONTURI!

10. mai. 2017

La scurt timp după ce procurorii au emis mandat de reţinere pe numele său iar ulterior judecătorii de la ICCJ au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, Vâlcov, inculpat pentru fapte de corupţie, a prins la rându-i gustul denunţurilor. De altfel,  succesiunea vizitelor pe care pulifricii, băieţii de la Bucureşti şi ceilalţi „parteneri”  le-au făcut la DNA şi mai ales conţinutul denunţurilor şi al declaraţiilor de martori fac ca acţiunile următoare întreprinse de Vâlcov să fie previzibile.

Nu doar pe Blaga a încercat să-l înfunde atunci când în autodenunţ le-a povestit procurorilor că fostul lider al PDL este cel care a intervenit la el, pe linie de partid, pentru a-l determina să acorde contractele firmei Tehnologica Radion, deţinută de Theodor Berna, fostul consilier al preşedintelui Traian Băsescu. Aşa cum le-a transmis „prietenilor de acasă” care pe parcursul celor 10 ani l-au susţinut într-un fel sau altul, l-au ajutat nu doar o dată să bage sub preş tot gunoiul arătat de noi de-a lungul tipului şi confirmat azi oficial prin rechizitoriile procurorilor, nimeni nu scapă. Sau… scapă cine poate.

A scăpat şi Goga, şeful Camerei de Conturi Olt. Cel puţin pentru moment, se pare că denunţul formulat de Darius Vâlcov împotriva sa, nefiind susţinut de ceilalţi inculpaţi(n.n. dosar ICCJ) a picat. Nu s-au confirmat cele denunţate. Cu ce l-ar fi putut înfunda Vâlcov pe Goga? Poate cu angajarea celor două fiice, una la cabinetul său parlamentar iar cealaltă la Compania de Apă Olt, sau poate cu alte „chestiuni” pentru care timp de zece ani subordonaţii şefului Camerei de Conturi Olt nu au văzut ilegalităţile petrecute în mandatul de primar al lui Vâlcov, jaful din banul public trecând neobservat până la deschiderile DNA-ului. Ori şi-a adus aminte Vâlcov şi de unele de terenuri de care vorbea gura târgului că ar fi ajuns din domeniul public în proprietatea lui Adrian Goga? Au fost mute petrecute de-a lungu timpului însă pare că doar câteva amintite în denunţ. În primul denunţ, pentru că a devenit deja o practică a GRUPULUI să-şi completeze în timp declaraţiile de martor şi denunţurile, în funcţie de… cum bate vântul.

Mergem înainte şi aşteptăm să vedem dacă vor avea şi alţii norocul lui Goga sau dimpotrivă Vâlcov va reuşi să câştige teren în faţa procurorilor, ştiut fiind faptul că din arest a dorit acord de recunoaștere a infracțiunilor cu DNA, dar procurorii au respins și au mers mai departe pentru a cerceta mita și spălarea de bani. Și a descoperit alte noi infracțiuni.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!