Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NUMELE LUI EMIL MOŢ – ÎN DOSARUL DE CORUPŢIE AL LUI VÂLCOV

09. mai. 2017

Numele actualului primar al Slatinei apare în dosarul  în care Vâlcov este trimis în judecată pentru infracţiuni de corupţie.  Este vorba despre dosarul aflat pe rolul ICCJ în care DNA îl acuză de trafic de influenta pentru ca ar fi primit aproximativ două milioane de euro de la Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion, firma care a derulat contracte cu Compania de Apa Olt pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare din oraşele Slatina, Scorniceşti şi Potcoava. Şpagă pentru care, aflat în arest preventiv, Vâlcov a încercat să încheie un acord de recunoaştere cu procurorul însă nu i-a fost acceptat. Pe parcursul urmăririi penale, denunţătorii au arătat cum se derulau afacerile la indicaţiile lui Vâlcov dar şi cum se organizau întâlnirile cu acesta după un program bine prestabilit, în funcţie de priorităţi şi mai ales de… disponibilitatea liderului.

Astfel, în mandatul de senator, ulterior ministru delegat şi ministru al finanţelor, întâlnirile „locale” aveau loc la cabinetul senatorial(n.n. şi acesta renovat din aceeaşi şpagă!!). „Cu Darius Vâlcov discutam despre aspecte cu privire la control, lucrări, bani, etc. Au fost situaţii în care m-am întâlnit cu Darius Vâlcov, Cristi Ghenciu, Cătălin Rotea, Moţ Emil şi Daniel Bărbulescu, dar nu în toate situaţiile  în aceeaşi formulă sau atât de mulţi.”

Nu este prima dată când numele actualului primar al Slatinei apare în scandalul Vâlcov. Despre acesta s-a spus că în mandatul de deputat, coleg de hotel cu Vâlcov fiind, obişnuia să-i împrumute inculpatului camera sa la… nevoie.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!