Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SURPRIZE, SURPRIZE LA PERCHEZIŢIILE DIN BIROUL FOSTEI PREŞEDINTE A TRIBUNALULUI OLT: RECHIZITORIU „CU GREUTATE” DOSIT ÎN SERTAR!

19. martie. 2017

Dosarul lui Bercea Mondial de la care a pretins, potrivit procurorilor, o mită de  200.000 de euro cu promisiunea eliberării acestuia, care i-a adus lui Carmen Marinescu o condamnare de 8 ani închisoare la Curtea de Apel Craiova, nu pare a fi singurul dosar „cu greutate” despre care aceasta se interesa constant.

Fosta preşedintă a Tribunalului Olt s-a dovedit a fi atât de interesată de situaţia şi evoluţia dosarului preşedintelui Consiliului Judeţean Olt încât a solicitat chiar o copie a rechizitoriului nr.964⁄P⁄2013 întocmit de Parchetul Curţii de Apel Craiova. Nu direct, ci prin Judecătoria Slatina. Documentele au fost găsite în biroul acesteia cu ocazia percheziţiilor efectuate în incinta Tribunalul Olt.

„Faptul că inculpata Marinescu Eugenia Carmen era preocupată de dosare aflate în lucru la colegi de-ai săi, inclusiv la cei de la instanţele inferioare, este dovedit cu copia rechizitoriului nr.964⁄P⁄2013 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind trimiterea în judecată a inculpatului Oprescu Marius, vicepreşedinte al CJ Olt(n.n.la momentul 2014) şi a adresei emisă de Judecătoria Slatina de comunicare a rechizitoriului, înscrisuri ce s-au găsit în biroul judecătorului Marinescu Carmen Eugenia în incinta Tribunalului Olt cu prilejul percheziţiilor efectuate în dosarul nr. 162⁄P⁄2014 al DNA- ST Craiova” (rechizitoriu)

De la familia Sandu procurorii arată că a pretins şi a primit anumite sume de bani pentru a-l scoate basma curată. Despre dosarul baronului Oprescu aflăm azi nu doar că s-a interesat îndeaproape şi în amănunt ci a cerut Judecătoriei Slatina (n.n. instanţa inferioară despre care  vorbesc procurorii în dosarul în care aceasta împreună cu soţul său au fost condamnaţi cu executare) să  solicite rechizitoriul api să-i fie pus la dispoziţie.  Iar ordinul s-a executat! Cel al fostei judecătoare. Da′ oare inculpata s-a executat şi ea la rându-i? Din al cui ordin? Interes personal sau… sugerat?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!