Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DEZASTRU PNL OLT! SE IMPUNE: IORDACHE ŞI ŞTIRBU- DEMISIA DE MÂNĂ! IERI!

12. decembrie. 2016

Pe Slatina cred că o să obţinem un procent de peste 30. Dacă nu obţinem peste 30% din voturi în municipiul Slatina îmi voi depune mandatul de preşedinte al PNL Slatina în Biroul Permanent Judeţean al PNL Olt.

Doar a crezut Iordache, dar s-a trezit din vis duminică seara când primele rezultate au arătat dezastrul de care au fost capabili liberalii la Olt. Procentul obţinut atât pe Slatina cât şi la nivel de judeţ, mult sub scoarul obţinut la nivel naţional(n.n. foarte mic şi acesta) arată drumul de urmat pentru cei doi lideri. Unul singur fără cale de întors. Se aşteaptă ca Iordache şi Ştirbu să-şi scrie… de mână demisia. Ieri, nu azi, nu mâine! Interimatul(n.n. ambii lideri sunt impuşi şi nu aleşi de activ!) ar trebui să se încheie în ura scrutinului de duminică şi nu să fie unul cu repetir cum a fost obişnuit Andrei Iordache pe vremea când era manager la SJU Slatina, pus de PSD Olt şi prelungit pe rând când de Stănescu, când de Oprescu. E cert, Ştirbu s-a mai scos pentru încă patru ani. Prima dată a fost colegiul conturat mănuşă graţie naşului Tăriceanu, al doilea în numele USL cu Şova garant iar cel de-al treilea, ultimul, pentru că s-a impus primul pe listă, conştient probabil că va fi singurul mandat pe care partidul va reuşi să-l obţină sub conducerea sa.

Mandat pentru el, catastrofă pentru PNL Olt. Pohta ce-a pohtit a fost încă patru ani de deputat. În rest… Dumnezeu cu mila. Şi aşa a fost. Dar cum de asumat un scor,  Ştirbu a evitat să o facă pe parcursul campaniei electorale şi cum pentru demisie e nevoie de onoare, greu de crezut că o va găsi în perioada următoare. Fratele meu, cum am mai spus, asta-i calea de urmat. Şi dacă nu o văd cei doi liberi ar trebui urgent să le-o arate activul de partid, umilit nu de PSD Olt ci chiar din interior de liderii impuşi şi nu aleşi.

 

Print

One thought on “DEZASTRU PNL OLT! SE IMPUNE: IORDACHE ŞI ŞTIRBU- DEMISIA DE MÂNĂ! IERI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!