Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ACEASTA ESTE DOAR O RECOMANDARE: DOZĂ DUBLĂ DE LECITINĂ! MOŢ ŞTIE…

12. decembrie. 2016

PSD Olt a reuşit să obţină un procent de peste 60% în toate  oraşele în care are primari în funcţie.   Mai puţin în Slatina. Municipiul reşedinţă de judeţ este cu moţ şi cu procentul cel mai mic- C.D 58,22% , Senat 58,51%.

Nu întâmplător s-a pierdut de cârd primarul Emil Moţ. Rezultatul din Slatina nu este deloc surprinzător, ba chiar previzibil. E suficient să dai refresh în arhiva activităţii edilului din campania electorală ca să vezi cum el şi candidaţii la parlamentare, deşi în aceeaşi poză, erau din filme diferite. Una distribuia Moţ, alta posta de exemplu Iancu. Primarul a ieşit din nou pe stradă, a făcut campanie, dar pentru propria-i imagine şi în ideea de a continua să construiască din acelaşi scaun călduţ(n.n. în care pare că s-a instalat mai mult decât confortabil!) şi peste 4 ani. Nici un cuvânt despre viitorii parlamentari pe care deşi îi avea alături i-a ignorat total. În întâlnirile cu cetăţenii edilul pus de PSD la Primăria Slatina a evitat să vorbească despre alegerile parlamentare. A uitat şi de Renică Diaconescu pe care l-a trimis să-i salveze imaginea în ultima confruntare televizată cu ceilalţi contracandidaţi, şi de Iancu pe care la locale l-a acceptat director de campanie şi mai ales de domn′ preşedinte care l-a impus candidat. Să fii uitat oare cum în 2012 Prina şi Vâlcov(n.n. din poziţia de primar şi viitor primar) defilau cu el pe stradă cerându-le slătinenilor să-l aleagă deputat, motivând că municipiul are nevoie de parlamentar pentru a duce la îndeplinire proiectele? Posibil că da, deşi a încasat aproape patru ani indemnizaţia urmare a unei astfel de campanii de promovare. A uitat pentru că, nu-i aşa, azi e primar!

Ghinion, a mai omis şi altceva: mandatul e doar pentru patru ani, iar timpul se scurge! Tic-tac, tic-tac… (se recomandă lecitină, administrată de conducerea PSD Olt- actuală sau viitoare…)

P.S. Inclusiv la Balş- primar liberal, PSD a obţinut un procent mai mare decât Moţ la Slatina.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!