Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CUM A MULS VÂLCOV VACILE ANGUS! 3 MILIOANE DE EURO INVESTIŢIA!

27. noiembrie. 2016

Bugetul Slatinei n-a fost singura vacă de muls pentru şpăgarul Picasso. O nouă afacere marca Vâlcov a fost devoalată în instanţă chiar de vărul său, fostul director de la CAO, Langa Bogdan. Fostul senator PSD nu a fost doar finanţatorul afacerilor ale căror planuri le-a predat pe coli A4 lui Bărbulescu, dar s-a arătat deschis la orice altă propunere care a venit mai ales din partea „băieţior de la Bucureşti”.

Ştiţi să fi existat propuneri din partea lui Ramba să se asocieze cu Darius Vâlcov în vreo afacere?

Au fost discuţii, de exemplu o fermă de vite în Teleorman, dar nu ştiu dacă şi Darius Vâlcov e asociat la acea fermă înfiinţată de Ramba, nu cred. Au mai fost şi alte oferte de la Ramba, privind achiziţii de terenuri şi efectuarea de construcţii, dar nu ştiu dacă s-au materializat”, a spus Langa miercuri la Tribunalul Olt unde a fost audiat ca martor.

Este vorba desre Ferma de vaci  ,,Lada” de la Tătărăşti-Teleorman, o investiţie de aproximativ 3 milioane de euro. Despre această afacere am consemnat în aprilie 2015 când  Vâlcov era arestat la Beciul Domnesc şi partenerii de afaceri făceau toate demersurile să valorifice animalele înainte ca procurorii anticorupţie să le ia urma- http://www.concretinolt.ro/ancheta/procurorii-au-gasit-caprele-lui-grebla-dar-vacile-lui-valcov/.

Proprietarul din acte, Logigan Elvis – Ovidiu (administrator al S.C. PLUS CONFORT TRADING S.R.L. Bucuresti)  scos la vânzare active şi animale – 160 capete vite (vaci Angus) şi 60 de viţei, la preuri cuprinse între 1600-1800 euro/ buc. Alături de alţi pulifrici şi Logigan a fost răsplătit cu o locuinţă în deja celebrul Bloc V23(n.n. unde ani de zile a stat şi liderul în apartamentul achiziţionat pe SC Enero Prod Olt- TV-ul administrat de fina Bărbulescu), aici fiind declarat ulterior înfiinţării sediul S.C. CONTIS COMPANY CONSULTING S.R.L. detinuţă şi administrată de soţia şoferului  Strinu –  fost director economic al CAO.

În iunie 2016, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au început urmărirea penală împotriva lui Logigan sub acuzaţia de evaziune fiscală în formă continuată, reţinându-se că „în calitate de administrator al SC NEXTRAS BUSINESS SOLUTION SRL Slatina, în perioada martie 2010- septembrie 2012 a evidenţiat în contabilitate achiziţii fictive de mărfuri şi restări servicii de la diverse societăţi comerciale, acţiuni prin care bugetul de stat a fost prejudiciat cu suma de 4.266.560 lei, stabilit prin procesul verbal de control întocmit de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt”. 

 Audierile vor continua atât la Tribunalul Olt cât şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie iar declaraţiile celor pe care Vâlcov i-a considerat doar nişte bieţi pulifrici devin din ce în ce mai interesante.

Mergem înainte!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!