Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎNDRĂZNEŞTE SĂ CREZI: CÂND IANCU ADMINISTREAZĂ, EA AUDITEAZĂ!

14. noiembrie. 2016

Echilibru să fie, zicem, dar să-l vedem şi noi. Să-l simtă doar unii şi să-l plătească alţii, nu e bine domnu′ candidat!

Am lămurit, cu documentul oficial, că Iancu nu e slătinean get beget cum l-au păcălit unii pe Stănescu, ci are domiciliul la Valea Mare, comuna condusă azi de fratele său trecut 24 ore pe la Beciul Domnesc pentru evaziune şi spălare de bani. Lui Iancu i-a făcut baronu′  intrarea în scenă la alegerile locale. Cunoaşte toată lumea, cu agenda, cu notiţe, cu trompeta, cu urechea, pentru ca ulterior să se împăuneze cu rezultatul. Dă bine la CV-ul politic, mulţi văd, puţini pricep. Şi mai puţin au curaj să scoată capul din nisip! Pasul doi, l-a luat de la Schitu să-l facă administrator public. La Primăria Slatina a dat chix astfel că CJ Olt a fost soluţia de avarie.

Aşa se face că în timp ce Iancu Marius învăţa să ajungă primul administrator al judeţului Olt, răsfoia bibliografia pentru examenul de ocupare a unui post de auditor gradul I în cadrul Serviciului de Ambulanţă Olt doamna  Iancu Laura Victoria. Cum a zis Moţ în campanie… au pus mâna pe carte! Şi-au învătat, Iancu Marius de 78 de puncte, iar Iancu Laura de 72. Tot puncte!

Punct ochit, punct lovit! Cu punctaj maxim cei doi candidaţi au fost declaraţi admişi! Caşa e cu echilibru. Pe liste dar şi pe bani publici!

Îndrăzneşte să crezi!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!