Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CARE PE CINE… „SEMNEAZĂ” LISTA PSD OLT PENTRU PARLAMENTARE?!

10. octombrie. 2016

Săptămâna cuţitelor lungi la PSD Olt. Cin′ să fie, cin′ să fie candidaţii la parlamentare. Dacă primele trei locuri la Camera Deputaţilor şi două la Senat par a fi bătute în cuie, n-au căzut la pace liderii asupra numelui celui ce va fi trecut pe listă la poziţia a patra. Bărbulescu Daniel, sau poate Rotea Cătălin, ori Man Felicia sau Grecu Cătălin. Nume au fost multe, s-au mai cernut, unii au fost eliminaţi, alţii luaţi în braţe, dar doar unul rămâne.

Până acum Stănescu a reuşit să rămână consecvent unei idei exprimată public înaintea alegerilor locale, cu privire la cei care ajunşi în faţa procurorilor aleg că dea cu denunţul înainte în speranţa că braţul lung al legii nu-i va ajunge- „denunţători să fi pedepsiţi la comun cu cei pe care îi denunţă„. L-a scos din cărţi pe Daniel Bărbulescu, finul denunţător care a pus seiful lui Vâlcov la dispoziţia procurorilor DNA. Lucrurile sunt clare, încă deputatul nu mai intră la calcule, de aici şi pregătirile la CAO unde se are că îl va duce prietenul Moţ.

Mai e un denunţător: Rotea Cătălin, cărăuş de şpagă. Acelaşi statut ca şi Bărbulescu, îi deosebeşte păpuşarul din spate. Istoria de la locale pare să se repete, întrucât Oprescu ţine morţiş ca prietenul Cătălin să ocupe poziţia a patra pe liste la deputaţi. Face presiuni, dă pe surse, nu renunţă uşor. Dincolo de calitatea de denunţător în Dosarul Vâlcov(n.n. poziţie care îl va aduce probabil până la parlamentare în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt, în dosarul privind şpaga de la Păduraru!), Rotea mai are la CV şi eşecul de la Primăria Balş când a pierdut în faţa lui Mădălin Teodosescu. Ambiţie a aceluiaşi Oprescu, cu voie pe ultima sută de metri de la Stănescu însă fără asumare. Ca o paranteză şi ca remember pentru nişte unii… Stănescu nu şi-a asociat imaginea cu cea a cărăuşului de şpagă, n-a girat pentru el nici la momentul anunţării intenţiei de a candida dar nici la depunerea dosarului de candidat. Aşadar, dacă Stănescu rămâne consecvent până la capăt, Rotea se duce… după Bărbulescu. Nu la CAO ci pe tuşă.

Pe Felicia Man, o iubeşte femeile din partid, o vrea Dragnea da′ se pare că n-o vrea activu′! Ce să faci, n-ai ce să faci dacă nici primarii, nici membri cu un cuvânt greu în luarea deciziilor nu empatizează cu dorinţa puternică a Feliciei Man de a se ajunge parlamentar. Zic unii să fie mulţmită cu funcţia de general la ISJ, atât timp cât o mai ocupă… Despre Cătăin Grecu, intrat, ieşit şi apoi intrat din nou în discuţii pentru parlamentare, e ştiut faptul că se bucură de susţinerea lui Paul Stănescu. A avut răbdare şi la locale, are şi în continuare. Rămâne însă de văzut care pe cine, îşi impune Oprescu cârlanii sau ultimul cuvânt îi aparţine încă lui Stănescu, de altfel garantul tuturor candidaţilor.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!