Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UŞUREL CU CAO! VĂRU′ LANGA E DUS, BĂRBULESCU AŞTEAPTĂ „RECOMANDAREA”!

27. septembrie. 2016

Uşurel cu CAO! Uşurel cu interimatul! Să nu se acomodeze prea mult în funcţie că numai mâine nu-i poimâine şi odată cu parlamentarele vine şi generalu′. Nu e cazul să răsufle uşuraţi cei ce-au sperat că s-a stopat jaful odată cu demiterea vărului Langa. Mai degrabă e cazul de ingrijorare dacă pohta celui ce aspiră sa fie uns director va fi satisfăcută .

Nu e unul dintre „băieții de la Bucureşti” e dintre denunţătorii de bază. Insă cu mult mai multă experienţă în manevratul şpăgilor, cu băgare de seamă, nu ca Rotea pe bancheta maşinii ci în seif printre lingouri şi tablouri.

 O lună pentru interimarul actual e suficientă cât să se noteze că s-a respectat ordinul baronului, dar să nu uităm ca majoritarul dă cu…”recomandarea” în CA al CAO. Şi pentru schimbare, da’ si pentru numire. Deocamdată se acomodează cu maşinile instituţiei. Mai bine zis cu una din noile achiziţii, dată spre folosinţă primarului Moţ, cel care de altfel l-a şi luat vineri după amiază, de la scara blocului,  la o tură. Ca prietenii, că doar nu crede cineva că atuul lui Bărbulescu Daniel Ionuţ pentru a prelua conducerea CAO (candidatura la parlamentare nu mai e de luat in calcul!) ar fi prietenia veche cu actualul primar sau mai mult, că primaru’ pune directorul… Doar va mai face o ….”recomandare” membrilor Consiliului de Administratie. Dacă aceştia se vor dovedi ascultători va ajunge si Bărbulescu director.
P.S. Adminstrator public, varianta de rezervă, a picat. Dă asigurări- pân’ la finalul mandatului său- însuşi primarul!
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!