Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FAVORIZATORUL IORDACHE ŞI INFRACTORII: AZI FAZA PE GARBAGE!

11. iulie. 2016

spitalul-judetean-de-urgenta-slatinaContractul cu SC Salubris e pe făraş. Rezilere va fi în cele din urmă având în vedere faptul că nu pare a fi loc de negociere. S-a încercat, până acum au eşuat, deşi SC Salubris, în baza contractului de concesiune prestează o serie de servicii, nu doar de gestionare a deşeurilor ci şi de desăpezire, măturare, etc. Însă din gunoi ies banii, cum o ştie baronu′, o ştie şi patronu′, iar Emil Moţ are doar două variante: reziliează contractul cu Salubris şi suportă consecinţele rezilierii în instanţă(n.n. dacă SC Salubris se va dresa instanţei), sau menţine contractul încheiat de Vâlcov şi astfel Proiectul „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Olt”, în valoare de 34 de milioane de euro riscă să se ducă pe apa sâmbetei.

Ştie şi Iordache de la PNL despre faptul că baronul a pus ochii pe… gunoi. Dar spune ce vrea, cât vrea, mai lasă şi pentru data viitoare. Ca de obicei nu cunoaşte contractul de concesiune cu SC Salubris încheiat în anul Domnului 2010, la pachet cu celelalte contracte păguboase. Pentru azi cere Primăriei Slatina, primarului Moţ şi secretarului Idita să-i pună la dispoziţie acest contract  „inclusiv clauzele şi implicit costurile pe care Primăria Slatina este obligată să le suporte în cazul rezilierii unilaterale a contractului„. Nu e singura informaţie pe care Iordache nu o deţine. Nu are, probabil cunoştinţă nici de Contractul de asociere dintre municipiul  Slatina cu Judeţul Olt şi celelalte unităţi administrativ teritoriale, având ca obiect realizarea proiectului de interes comun”sistem integrat de management al deşeurilor solide în judeţul Olt alături de celelalte 111 localităţi din judeţ”(n.n.VEZI h_150_290610). Ştie Vâlcov, cel împuternicit să semneze acest contract de asociere prin HCL 150 din 29.06.2010. Acelaşi Vâlcov, azi trimis în judecată pentru şpagă, care, fără a ţine cont de contractul de asociere, doar câteva luni mai târziu, respectiv în august 2010, a concesionat  serviciul de salubrizare(n.n.  HCL 209/12/08.2010) pentru o durată de 25 de ani cu posibilitatea prelungirii cu încă 12,5 ani. Ar putea să-i dea noţiţe şi lui Iordache, însă unele concrete, cu date şi cifre. Dacă tot n-a reuşit să-l facă primar, măcar acum să-l ajute să stăpânească subiectele pe care îşi propune să le dezbată, să vorbească în cunoştinţă de cauză despre contractele pe care el le-a încheiat.

Despre  cine şi cum vrea să pună mâna pe afacerea cu deşeuri e posibil să ştie mai multe liderul PNL Slatina de pe vremea când stătea cu infractorii la masă şi-i… favoriza.  Acesta este un aspect pe care într-adevăr Iordache poate că îl stăpâneşte bine rău. Şi dacă ştie… atunci să o spună cu voce tare, cu nume de baron şi firmă! La fel şi despre documentele false despre care spune că le-au folosit cei de la CJ Olt în obţinerea proiectului pe fonduri europene. Dacă-i fraudă, să ştim şi noi! Că doar nu vrea să-l suspecteze cineva de service garbage… Ori baronu′, ori patronu′?!

AMC 

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!