Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TUN DE 1 MILION EURO! ÎNCĂ UN PULIFRICI AL LUI VÂLCOV A INTRAT PE MÂNA PROCURORILOR!

07. iulie. 2016

darius-valcov1Încet dar sigur GRUPUL INFRACŢIONAL se reîntregeşte. La DNA, la Parchete, în instanţă şi în final… cum va fi sentinţa definitivă. Evaziunea fiscală, spălarea de bani şi mai ales contractele de la Primăria Slatina i-a adunat pe pulifrici în jurul şpăgarului. Pentru că… „avea cine să gândească” pentru ei dar mai ales pentru că au primit asigurarea că „nimeni nu va face o zi de puşcărie”, cu toţii au semnat, au înfiinţat şi desfiinţat firme, să fie bine, să nu le mai fie rău şi conturile pline.

Un alt interpus din GRUP ajunge azi pe mâinile procurorilor. Este vorba de Logigan Elvis – Ovidiu, administrator al S.C. PLUS CONFORT TRADING S.R.L. Bucuresti care îi are ca asociaţi pe fraţii Ramba Andrei – Ovidiu si Ramba Christian – Virgil şi  fost asociat în S.C. PLUS CONFORT S.R.L.

Acelaşi Logigan este asociat al S.C. CAMARA VERDE S.R.L. Bucureşti alături de S.C. PLUS CONFORT S.R.L. a fraţilor Ramba, administrată de Ramba Andrei Ovidiu, cel care a depus al doilea denunţ împotriva lui Vâlcov după Berna. Alături de alţi pulifrici şi Logigan a fost răsplătit cu o locuinţă în deja celebrul Bloc V23(n.n. unde ani de zile a stat şi liderul în apartamentul achiziţionat pe SC Enero Prod Olt- TV-ul administrat de fina Bărbulescu), aici fiind declarat ulterior înfiinţării sediul S.C. CONTIS COMPANY CONSULTING S.R.L. detinuţă şi administrată de soţia şoferului  Strinu –  fost director economic al CAO.

De numele acestui pulifrici se leagă şi Ferma de vaci  ,,Lada” de la Tătărăşti-Teleorman. O investiţie de aproximativ 3 milioane de euro pe care Logigan a încercat să o salveze din mâna procurorilor, anul trecut când, înainte de sărbătorile pascale, proprietarul DIN ACTE a făcut toate demersurile în speranţa de a recupera măcar o parte din investiţie, scoţând la vânzare active şi animale – 160 capete vite (vaci Angus) şi 60 de viţei, la preuri cuprinse între 1600-1800 euro/ buc.

docÎnsă afacerile cu Primăria Slatina(n.n. cu titlul de exemplu sub masca Concursului „Slatina Oraş Verde-Oraş Curat”, cu bani de la Primăria Slatina doar reparaţiile la un lift- cu factură emisă de această societate a costat 1 miliard lei vechi- vezi doc-foto),  în 2010 sub masca ) le-a derulat prin firma SC NEXTRAS BUSINESS SOLUTION, aceeaşi societate find implicată în circuitul financiar fictiv prin care GRUPUL a spălat banii. În instrumentarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt,  Logigan a fost pus sub urmărire penală, împotriva lui şi a asociatului din firma amintită fiind luată, la data de 29.06.2016, măsura controlului judiciar. Ce doi sunt acuzaţi de infracţiunea de evaziune fiscală în formă continuată.

În fapt s-a reţinut că cei doi inculaţi în calitate de administratori ai SC NEXTRAS BUSINESS SOLUTION SRL Slatina, în perioada martie 2010- septembrie 2012 au evidenţiat în contabilitate achiziţii fictive de mărfuri şi restări servicii de la diverse societăţi comerciale, acţiuni prin care bugetul de stat a fost prejudiciat cu suma de 4.266.560 lei, stabilit prin procesul verbal de control întocmit de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt„, se arată în răspunsul transmis de PT Olt.

A zis Vâlcov în 2004: MAFIOŢII ŞI ŞMECHERII VOR AJUNGE LA ÎNCHISOARE!

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!