Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CA DE LA ANDREI LA EMIL, SĂ AMALIZĂM,SĂ AUDITĂM ŞI DACĂ O FI… SĂ REZILIEM

04. iulie. 2016

2016-07-04 20.02.32Semnal de alarmă. Atenție, nu e petiție!!! Încă unul care-a pus ochii pe contractele de concesiune încheiate de administrația Vâlcov în 2010: Iordache Andrei azi liberal, președinte interimar şi evident lider de grup. De şase ani se derulează aceste contracte păguboase, dar evident că Iordache era ocupat la masă cu infractorii, să-i favorizeze.

Acum a citit ce-a transmis Emil prin presa de casă şi vrea şi el la fel. De principiu să se rezilieze, dar e bine cum a zis Emil să se analizeze şi chiar să se facă un audit pentru că, cel puțin „contractul cu SC Rupiah pare dubios”. N-a văzut Iordache contractul pentru că nu e treaba lui să citească toate contractele (aşa declară!!),  crede totuşi că ar fi unele probleme la suprafața de spațiu verde, şi ar vrea totuși ca cei din primărie să verifice dacă se plantează toate panseluțele care se cumpără. Prietenul Emil n-a auzit (n.n. aşa pare) de rapoartele Curții de Conturi unde sunt identificate ilegalitățile(n.n. începând din faza de licitație), Andrei nu le invocă pentru că inspectorii le-au sesizat târziu, după ce ani de zile au negat că ar fi probleme. Oarecum asemănător cu situația de la SJU Slatina când ani de zile nu s-au găsit nici plăți duble şi nici lucrări plătite dar nerealizate iar azi la DNA pe această speță sunt înregistrate 4 dosare(n.n. atât ştim noi, le ştie şi fostul manager pentru că a dat declarații). Şi totuşi, contractul nu îl cunoaşte, suprafața de spațiu verde nici atât, rapiartele Curții de Conturi le ignoră, atunci de ce e „dubios” contractul de concesionare a spațiilor verzi?

 Pentru că SC Rupiah apare în rechizitoriul DNA(n.n. fără referire la contractul cu Primăria Slatina)! Şi atât! Adică aşa cum Iordache este urmărit penal în dosarul probelor de sange al lui Marius Oprescu sau cum Pisicu, un alt prieten de-al său (n.n. care a lucrat „pe brânci” la SJU Slatina) a fost arestat într-un dosar de evaziune şi spălare de bani.

Concret, am semnalat nereguli la toate contractele ani de zile. Să fie reziliere stimabililor, dar să se facă demersuri legale, concrete în acest sens şi nu joc ieftin de imagine. Au încercat şi altii înainte şi s-au umplut de… glorie.

A.M.C.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!