Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV, CERERE SPECIALĂ LA JUDECĂTORI: ACCES LIBER LA FINA ANDRA BĂRBULESCU!

20. iunie. 2016

dbAşa zisul război de care Vâlcov şi finii Bărbulescu au încercat să convingă atât  opinia publică, dar mai ales procurorii anticoruţie, că ar exista între ei, se dovedeşte a fi doar un circ ieftin. Pe cât de ieftin pe atât de mizerabil, croşetat în jurul afacerilor care i-au legat şi care prosperă şi astăzi.

S-au denunţat reciproc atât cât a trebuit, pe cât a trebuit şi au devoalat ceea ce nu doar ei cunoşteau, ci şi alţi denunţători care, ghinion, apucaseră „să stea de vorbă” înaintea lor cu procurorii.

Andra Bărbulescu a povestit care au fost afacerile pe care naşu′ Vâlcov i-a propus să le administreze pentru că şoferul Marinică depusese deja un denunţ în acest sens.

Cu ocazia audierii, martorul STRINU MARINICĂ, şoferul inculpatului VÂLCOV DARIUS BOGDAN, a declarat că inculpatul controla şi deţinea în fapt mai multe afaceri, prin intermediul unor persoane interpuse, după cum urmează:

-pentru MILLENIUM TOPOGRAFICA şi S.C. CONTIS CONSULTING S.R.L. îl folosea pe deputatul BĂRBULESCU DANIEL;

– pentru televiziunea OLT TV şi centrul SPA o folosea pe BĂRBULESCU ANDRA LOREDANA;

– pentru ENERO PROD o folosea pe BĂRBULESCU ANDRA LOREDANA. Pe această firmă, VÂLCOV DARIUS BOGDAN a achiziţionat şi un apartament situat  în Slatina, strada Ecaterina Teodoroiu bl. V23, ap. 3.

La rându-i şi deputatul Bărbulescu a trebuit să recunoască afacerile pe care le-a înfiinţat cu banii din şpagă după ce denunţătorii au indicat  firmele la care erau acţionari puşi de Bărbulescu.

Martora STRINU IULIANA a declarat, cu privire la săvârşirea acestei infracţiuni, că este asociat şi administrator la S.C. CONTIS COMPANY S.R.L., firmă care are ca obiect de activitate evidenţa contabilă, consultanţa financiară şi auditul, iar această societate a avut încheiate contracte cu mai multe firme despre care consideră că sunt controlate de către inculpatul VÂLCOV DARIUS BOGDAN, respectiv MKS STILL, CITY HOTEL, ENERO PROD, BOGMAR PRO DESIGN, MILLENIUM TOPOGRAFICA, RUPIAH S.A. şi  S.C. ACETI S.R.L. Cu privire la CONTIS CONSULTING COMPANY S.R.L., martora a afirmat că BĂRBULESCU DANIEL i-a sugerat să-i angajeze pe POPA CRISTINA şi GHEORGHE LUCA, cei doi urmând să se ocupe în mod direct de evidenţele contabile ale firmelor  menţionate mai sus, cu excepţia societăţilor RUPIAH şi ACETTI.

Acestea sunt doar două exemple care vin să demonstreze că Andra şi Daniel Bărbulescu nu au venit să denunţe de bună voie afacerile pe care împreună cu naşul le-au înfiinţat şi administrat ci doar au recunoscut acuzaţiile pe care ceilalţi martori denunţători le-au adus împotriva lor. Atât şi nimic mai mult.

Dincolo de asta, că „războiul” dintre cei trei a fost doar praf în ochii celor ce-au avut timp să-i creadă, o confirmă şi cea mai recentă solicitare a şpăgarului Vâlcov adresată judecătorilor ICCJ, spre surprinderea procurorilor dar şi spre amuzamentul celor prezenţi în sala de judecată la termenul din 15 iunie : „să fie lăsat să comunice cu fina Bărbulescu!!!” 

În ceea ce îl priveşte pe inculpatul Vâlcov Darius-Bogdan înlătură şi obligaţia de a nu comunica cu martora Bărbulescu Andra. Pronunţată în şedinţă publică, azi 15 iunie 2016

Oare atitudinea pulifricilor puşi să administreze o parte din firmele înfiinţate din şpagă, de a-i nesocoti pe soţii Bărbulescu comportându-se ca adevăraţi patroni ai acestor societăţi să-l fi împins pe Vâlcov atât de departe încât să ceară liber la fina pe care până nu demult o arăta cu degetul ca denunţătore? (n.n.vezi Millenium Topographica, o adevărată vacă de muls ban public din tot judeţul ajunsă pe mâna Elenei Calotă, pe care până nu demult Andra Bărbulescu o promova la televiziunea lui Vâlcov iar azi îi numără… covoarele). Altfel, de ce din zeci de martori interzişi, singura la care a vrut Vâlcov acces a fost Andra Bărulescu?  Oare vrea să mai vadă o dată locul unde a fost seiful, să-şi amintească de lingouări, de tablouri, sau poate vrea Vâlcov acces la Beauty Spa şi doar administratorul(n.n. Andra Barbulescu- vezi propriul denunţ!) il poate oferi?!

Cu siguranţă n-a cerut undă verde la fina Andra pentru a putea participa la o emisiune la propria-i televiziune, în care să le povestească slătinenilor cum 10 ani l-au votat pentru ca el să poate cere şpăgi din care să-şi înfiinţeze firme pe care să le racordeze la bugetul public sau să-i cumpere tablouri, lingouri şi proprietăţi.

P.S. Daniel Bărbulescu nu prezintă interes. A rămas în continuare printre martorii cu care Vâlcov nu are voie să comunice.

AMC

Print

2 thoughts on “VÂLCOV, CERERE SPECIALĂ LA JUDECĂTORI: ACCES LIBER LA FINA ANDRA BĂRBULESCU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!