Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SLATINA PE MÂINI BUNE! CONTINUĂM SĂ CONSTRUIM!

13. iunie. 2016

Am promis, ne ţinem de cuvânt. Dacă tot se joacă pe terase, atunci să continue meciul până la ultima şi cea mai recentă autorizaţie semnată chiar pe 7 iunie, la două zile după alegerile locale, când numărătoarea paralelă a arătat cine va fi noul primar al Slatinei.

birceaDacă societatea administrată până de curând de soţia administratorului public, Cristian Cismaru, a obţinut undă verde să ridice terasă pe Esplanadă, de ce n-ar vinde un altul cico şi pufuleţi cu surprize pe platoul de la Fântâna Speranţei. SC Tonka Sport Gm Srl (CIF 30956714 J28/728/2012 Str. Salcîmului 11 E Slatina) a început de săptămâna trecută să ridice o construcţie. A făcut solicitare către Primăria Slatina încă din luna martie( cererea certificat de urbanism- 25.03.2016), când PSD Olt, prin vocea lui Moţ candidatul, cerea slătinenilor votul de încredere să „continuăm să construim!”. Nu Slatina ci în Slatina. Pe 04.04.2016 Primăria Slatina condusă de interimarul Popa eliberează avizul de urbanism pentru  AMPLASARE CHIOSC METALIC-CONSTRUCTIE PROVIZORIE. Şi de aici a început circul.

Oficial, nici interimarul Popa Emil dar nici viceprimarul Cristian Bircea, nu cunosc… detaliile. SC Tonka Sport Gm Srl are contract de inchiriere, este prima variantă a celor doi. Dar de fapt este vorba de contract de concesiune pe care administratorul firmei în cauză l-a cumpărat de la cei care şi-au luat căruţa şi-au plecat, plătind totodată şi datoriile acestora la bugetul local, cea de-a doua variantă. Pe alese!

Bircea dă asigurări că nu a semnat autorizaţia de construire(n.n. amplasarea provizorie a unui chioşc metalic s-a transformat într-o construcţie!!!), lăsând-o în aşteptare pentru viitorul primar în ciuda „presiunilor făcute de diverşi băieţi”. „N-am semnat nimic. Au venit cu autorizaţia la mine, le-am spus că va ieşi scandal. Am înţeles că a cerut-o primarul interimar de la urbanism. Că s-a întâlnit cu nu ştiu cine pe Esplanadă pe 1 Iunie. Nu vreau să mi se pună mie în cârcă ceea ce n-am făcut. Nu ştiu ce au făcut”  Popa la rându-i n-a văzut, n-a auzit, iar „de partea de urbanism se ocupă Bircea”: „Nu ştiu nimic, nu mă ocup eu de urbanism. Am înţeles că Bircea i-a luat banii, nu ştiu. Banii pe chirie vreau să spun. Nu ştiu cum au făcut”.

TRANSPARENŢĂ ZERO, cum a zis Stănescu!

Administratorul societăţii despre care nimeni nu ştie nimic, este o anume Popa Ioana Cristina.  SC Tonka Sport Gm Srl are sediul Str. Salcimului 11 E Slatina. Coincidenţă sau mai degrabă ba, la aceeaşi adresă o regăsim, în rechizitoriul DNA, pe Popa Ioana Cristina, asociat(95%) şi administrator cu puteri depline în SC CONTIS CONSULTING COMPANY SRL(n.n. cel de-al doilea asociat-DAN ANDRA-MĂDĂLINA(5%)- apropiată a soţilor Bărbulescu). 

Martora Strinu Iuliana(…) cu privire la CONTIS CONSULTING COMPANY SRL, martora a afirmat că BĂRBULESCU DANIEL i-a sugerat să-i angajeze pe Popa Cristina şi Gheorghe Luca.(Rechizitoriu DNA)

Moţ nu se dezice de Bărbulescu! Moţ se dezice doar de chioşcul de la Fântâna Speranţei.

Dar Bărbulescu se dezice de Popa Ioana Cristina? Dar de chioşcul amplasat în locul căruţei?

P.S. Două terase, trei capete: Bircea rămâne consilier local, Cismaru ştie că urmează iar cel de-al treilea încă se visează pe cai mari…

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!