Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VOCEA, TALETUL ŞI CĂRATUL ŞPĂGII- GARANTAT ROTEA CĂTĂLIN ŞTEFAN!

02. iunie. 2016

12969432_1073098252761607_747753044_n-278x300valcov-roteaÎntr-o ultimă şi disperată încercare de a-i convinge pe bălşeni să-i lase bugetul oraşului pe mână, să-l poată gestiona după bunul plac cu gaşca din juru său, Rotea a încercat să bage panica în alegători pe tema apei potabile. A promis diminuarea impozitelor şi taxelor locale, o gogoaşă electorală pe care a copiat-o de la candidatul la Primăria Slatina, dar pe care a uitat s-o fundamenteze înainte de a o arunca electoratului. Vocea şi talentul nu l-au ajutat, nici n-avea cum să ţină în fapt această promisiune. Una a făcut Rotea nici p′asta n-a reuşit să o ţină pentru că i-a dat în cap chiar prefectul de Olt, numit din rândurile PSD Olt! Aşadar, dacă partidul tău recunoaşte minciuna, vorbele lui Rotea… zero credibilitate. Trecutul îl prezintă: cărăuş de şpagă, intrat în politică pentru interes(n.n. aşa a grăit pe sticlă!!!).

A intrat în PNL când  Vâlcov l-a dat afară din Casa de Cultură a Tineretului unde încropise o afacere cu alţi doi amici. Avea deja planului noului City Hotel şi pe deasupra nu ştia la acea vreme cât de util poate fi Rotea la căratul şpăgii. A aflat mai târziu după ce tânărul cu interes a zăbovit o perioadă pe lângă Ciugulea(n.n. preşedinte PNL la acel moment), pentru voce şi talent a fost puş şef la Mediu iar apoi prefect de Olt. L-a luat şi Ştirbu de bun, l-a pus candidat la europarlamentare şi, după ce-a vorbit la microfon, de lângă Iohanis s-a dat jos de pe afiş chiar la Vâlcov la cabinet.

Aici s-a specializat în cărat şpagă. S-a dus o dată la Păduraru acasă să încaseze prima tranşă, în septembrie 2014, cu grijă a introdus maşina în curte şi-a ieşit câteva minute mai târziu  cu o  geantă de voiaj pe bancheta din spate a maşinii – 1.500.000 lei. S-a dus şi-a doua oară, de data aceasta în parcare la City, dar tot pe bancheta din spate, tot într-o geantă a luat 200.000 lei. Exact aşa cum îi stă bine unui şef de cabinet al ministrului Finanţelor!!! Pe interes! După ce l-a condus pe Vâlcov la Beciul Domnesc a ajuns în subordinea lui Dragnea iar la scurt timp l-a pus Stănescu şef la Evidenţa Populaţiei. Recomandat bineînţeles de experienţa  dovedită prin denunţurile depuse! A ţinut bine evidenţa şpăgilor(n.n. a scris ceva pagini)!

Prin Rotea speră să pună capac bugetului Balşului şi Oprescu, garantul său, că doar nu degeaba zice-o vorbă că cin′ se aseamănă se adună. Rotea cu şpaga, Oprescu Marius cu evaziunea fiscală, spălarea de bani şi ucidere din culpă. Aşadar… experienţă are Rotea şi garantul său în „gestionarea” banului public.

Poate va fi bugetul Balşului norocos şi-l scapă alegătorii duminică din mâinile găştii lui Rotea. Rămâne de numărat!

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!