Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FLĂMÂNDU′ CODRI VISEAZĂ ŞI OPRESCU PREŞEDINTE! DELUREANU FACE BINE MERCI!

30. mai. 2016

646x404Nu e un secret, Oprescu se visează preşedinte al CJ Olt. Gaşca radiază, calculează, la rându-le pulifricii(n.n. pentru că, nu-i aşa, cum se visează viitor baron, are şi el pulifrici…) fac şi desfac, promit funcţii, lucrări şi nu numai. Stănescu n-are nimic împotrivă. Asistă de pe margine, l-a asigurat public pe Marius de toată susţinerea lui chiar atunci când a bătut cu pumnul în masă la desemnarea lui Emil Moţ drept candidat la Primăria Slatina. Nu i-a oferit Stănescu nici măcar posibilitatea de a comenta ci doar un singur drum: susţinere totală pentru Moţ. Chiar peste prietenia cu Andrei Iordache şi mai ales peste planurile la care croşeta îmreună cu Vâlcov în timpul plimbărilor matinale din week-end.

La pachet, Oprescu a crezut că a avut de câştigat: locul lui Stănescu în fruntea CJ. Dar cum spuneam, Stănescu i-a oferit susţinere public. Cum a învăţat un politician că minte cel mai bine poporul dacă nu cu televizorul. Unde se jura Vâlcov că e sărac lipit pământului până să-i scoată procurorii tablourile de sub pat şi lingourile de la Bărbulescu? Bineînţeles în întâlnirile publice cu oamenii şi la televizor.

Dar, la fel cum Rupiah achiziţiona imobile la ordinul lui Vâlcov, şoferul Strinu licita tablouri plătite de Ramba cu banii din reabilitările termice în timp ce Rotea căra şpaga de la Păduraru, off the record, Stănescu are situaţia sub control. Delureanu, încă deputat, este pe poziţie. Acolo unde trebuie: locul doi pe lista consilierilor judeţeni şi în ceafa lui Oprescu în teritoriu, acolo unde nu ajunge Stănescu. Chiar şi la Balş, la lansarea lui Rotea  a fost Delureanu, acolo unde până în primăvara acestui an era varianta PSD Olt pentru primărie. Oprescu l-a vrut pe cărăuşul de şpagă (n.n. visează la modelul Vâlcov- Ciocăzanu, anul 2012). Încă o izbândă a lui Oprescu. Aşa a gândit el, aşa a lăsat Stănescu lucrurile să… curgă. Tot public!

Oare întâmplătoreste Delureanu pe a doua poziţie? Vicepreşedinte? Nu vrea!

Că Stănescu lasă CJ Olt pentru nimic poate s-o creadă Oprescu.  Aşteaptă parlamentarele, a recunoscut, dar ştie prea bine ce putere are un baron local(n.n. preşedinte de CJ). Mare, chiar foarte mare, care merge chiar până la posibilitatea schimbării liderului organizaţiei judeţene a partidului.

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “FLĂMÂNDU′ CODRI VISEAZĂ ŞI OPRESCU PREŞEDINTE! DELUREANU FACE BINE MERCI!

  1. Delureanu nu este acela care si-a amanetat nevasta lui Dragusin ,interlop cu sustinere de la militie si securitate,un libidinos ce-si scoate resturile alimentare dupa masele cu degetele,unul cu o fata de hitlerist,hot de profesie,invarte lucrurile furate de diversi din piata Zahana,…Cum se face ca toti parvenitii veniti cu pluta pe Oltet,se infig precum capusele in institutii ale cetateanului,asa ca cel sus amintit,cu sofer slugoi cu hemoroizi pe cracul pantalonului,Ghidarcea,cu beizadeaua(fiu-su)la politia comunitara,servitor in primarie,se capatuiesc prin spagi in diferite functii,sef in politia comunitara,gasca de derbedei,adunati cu japca de pe garla,lingai precum Balsanu,frate de acoperit,nu veti progresa niciodata,CORUPTIA este la ea acasa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!