Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PĂDURARU NU SCAPĂ! ESTE OBLIGAT SĂ SE PREZINTE LA POLIŢIE!

11. mai. 2016

IMG_3989-e1437889388559Unul din denunţătorii lui Vâlcov, cel care ani la rând a beneficiat de lucrări pe bani publici contra comisioane de 10-15%, şpagă pe care avea grijă s-o livreze prin cărăuşul Rotea, autointitulatul  de afaceri Păduraru Sorin nu a reuşit să scape de controlul judiciar. Magistraţii Judecătorii Slatina au respins contestaţia depusă de acesta.

Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de petentul Păduraru Sorin Alexandru, împotriva ordonanţei Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt emise la data de 25.04.2016 în dosarul nr. 579/P/2015 prin care s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar. În temeiul art. 275 alin. 2 C.p.p. obligă petentul la plata sumei de 100 lei, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 10.05.2016.

Păduraru este urmărit penal pentru  infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, asimilată infracţiunilor de corupţie. În sarcina acestuia  s-a reţinut faptul că, în calitate de reprezentant al părţii creditoare SC CONDOR SRL Slatina, l-a ajutat pe numitul Constantin Florian, în calitate de primar al comunei Izvoarele jud. Olt, să încheie un contract de împrumut cu nerespectarea dispoziţiilor Legii nr. 273/2006, privind finanţele publice locale, care stipulează că împrumuturile unităţilor administrativ teritoriale se efectuează de la băncile comerciale sau de la instituţii de credit, iar  respectiva societate comerciala , nu are un astfel de obiect de activitate. Urmare a măsurii preventive luată de procurori împotriva sa, Păduraru este obligat să se prezinte să se prezinte la IPJ Olt conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie.

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “PĂDURARU NU SCAPĂ! ESTE OBLIGAT SĂ SE PREZINTE LA POLIŢIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!