Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LOVITURĂ PENTRU VÂLCOV DE LA CURTEA DE APEL CRAIOVA! DEFINITIV!

10. mai. 2016

Curtea de Apel Craiova a respins ca nefondată contestaţia lui Darius Vâlcov, fost ministru al Finanţelor, privind hotărârea Tribunalului Olt de trimitere in judecată pe fond în dosarul în care acesta este acuzat de luare de mită, denunţători  Sorin Păduraru şi Ovidiu Ramba.

Contestaţia lui Vâlcov a vizat atât rechizitoriul înocmita de procurorii anticoruţie cât şi cererile respinse de magistraţi, între care şi convorbirile înregistrate în mediul ambiental, cum se arată în încheierea din 17 martie:

„Respinge ca neîntemeiate următoarele cereri formulate de inculpat prin apărătorii să aleşi: 1) Cererea (…) privind: – constatarea neregularităţii actului de sesizare, – sancţionarea cu nulitatea relativă a Ordonanţelor emise în dosarul 91/P/2015 (…) şi în dosarul 255/P/2015 (…), prin care au fost delegaţi să efectueze activităţi de urmărire penală ofiţeri de poliţie judiciară; – excluderea probelor derivând din ordonanţele a căror nulitate relativă s-a solicitat a fi constatată aşa cum au fost menţionate în cele de mai sus; 2) Cererea (…) privind : – excluderea rechizitoriului emis la data de 19.05.2015, în dosarul 378/P/2015 de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ – DNA – Secţia de combatere a corupţiei; – excluderea convorbirilor înregistrate în mediu ambiental şi a proceselor verbale de redare aferente care reprezintă probe (…); 3) Cererea (…) privind competenţa instanţei, legalitatea sesizării acesteia, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală”, se arată în încheierea din 17 martie, de la Tribunalul Olt.

Hotărârea Curţii de Apel Craiova, pronunţată luni, în camera de consiliu, este definitivă.

„Respinge contestaţia, ca nefondată. Obligă contestatorul la plata a 50 lei cheltuieli judiciare statului. Definitivă”

Urmare a acestei decizi Tribunalul Olt va stabili în perioada următoare primul termen al procesului, pe fond.

Ana Maria Cojocaru

Print

7 thoughts on “LOVITURĂ PENTRU VÂLCOV DE LA CURTEA DE APEL CRAIOVA! DEFINITIV!

  1. Daca te opreai la timp ,poate nu ajungeai aici,lacomia si anturajul specific Slatinei te vor baga la beci,sunt multe de spus,ce e de constatat ,simplu ai ajuns coleg cu Sandu Anghel dupa care alergai sa-l demolezi.Pacat ,pareai a fi un om cumsecade,aparent doar,se cuvine sa mearga cu tine toti trepadusii tai,dar toti !

  2. Inclusiv denunțătorii ăia care acum se lăfăie pe banii lui Vâlcov! Păcat că Vâlcov s-a înhăitat cu toți proștii și nu a știut când să se oprească! Sunt sigur că a făcut totul împins și de anturaj, să-i mulțumească pe toți…..

  3. Comentarii de romani adevarati: problema nu e ca a furat, problema e ca nu s-a oprit la timp – si ne mai miram de cei care ne conduc… oglinda perfecta a votacului.

  4. CORECT,AR TREBUI SA IA PE TOTI CARE AU BENEFICIAT,UN DANIEL BARBULESCU CARE ACUM E IN PLINA CAMPANIE FARA NICI-O RUSINE,CARE LA DENUNTAT PE VILCOV CA SI CUM NU S-AR FI INTIMPLAT NIMIC.SA VINA LA NOI SA-I DAM VOTUL,SA MAI AIBA CURAJ,UN NESIMTIT UN AVAR RUSINEEEEEEEE

  5. Ce rușine ? Păi știe Bărbulescu ce este aia rușine? Doar a avut de la cine învăța ce înseamnă să calci pe cadavre ca să ai ce mânca, de la mă-sa! Toată viața lor au șantajat, denunțat și au tâlhărit pe cei cărora le-au făcut bine, nu le-a păsat de nimeni și nimic decât lor să le meargă banii la teșcherea……..

  6. Acum sa vedem cu cine vom vota, ca toti sunt hoti, penali, pusi pe furat și pe capătuială, stau cu burta în sus, se plimbă prin toată lumea și toacă banii noștri.

  7. Spre norocul meu sau poate al nostru am constatat ca avem o doamna doctor fara apartenenta politica care a avut curajul sa se bage la lupta cu mafiotii si coruptii ! Eu acum am un motiv adevarat sa merg la vot !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!