Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PERCHEZIŢII LA LOCUINŢA LUI ADI CREŢU!

09. mai. 2016

laurentiu-serban-283x300Locuinţa lui Laurenţiu Şerban a fost luată azi la puricat de oamenii legii într-un dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului Caracal. De asemenea au fost ridicate documente şi de la firma acestuia de pe strada Libertăţii, Olcon Metal. Finul lui Bălăşescu, Adi Creţu este cel care ani de zile a încasat de la Primăria Slatina zeci de miliarde în baza celor două contracte de concesiune a serviciului de ecarisaj.

Print

3 thoughts on “PERCHEZIŢII LA LOCUINŢA LUI ADI CREŢU!

  1. Trebuia sa starpeasca HOTIA de care olteni nu scapa din cele mai vechi timpuri Caracatita Rosie a instruit ,prin metode violente OAMENI ces dorea firme si Magazine SI a reusit or unde in judetul Olt esti verificat si daca cumperi o paine Patronul Vanzatori Te privesc cu suspiciuni se intereseaza unde stai si cu ce te ocupi sau teai ocupat BA uni patroni care nu se comporta Mafitic si nus aleg un Clan de protectie SUNT falimentati CUM va spun eu IN fata magazinului vizat spre faliment Sta gorile mituite cu ceva de ale guri Si cind vrei sa intri TE acosteaza CU omule in acest magazin sunt marfuri expirate CE vrei sa iti bolnavesti familia INTREBI poi de unde saiau cemi trebuie DUTE omule la XXX,patronul cinstit AU fost cazuri in Oraselul meu Cand o Patroana detinea un lant de magazine CULMEA MAFIA din Banci ia dat CREDIT a pus Mobilier modern Termopane si CAND a deschis sa faca profit si sas plateasca Ratele NIMENI nu ia mai calcat Pragul MAGAZINULUI si uite asa acum Sute de scrisori ce cauta disparuta nu se stie nimic de ia si cei 2 copii ai ei IAR magazinul ACUM prtosper si bine Aprovizionat STA fara griji in Modernizarea facuta de Familia cautata de recuperatori .

  2. DACA vreti ca oltul sa devina un Judet ,cu oameni credibili LASATI sas aleaga Primari Parlamentari ne Terorizati de Nebuni satelor platiti din Ajutor social ,care fara mila sau respect ameninta bieti tarani cu bataia.ASA este in olt DOMINA frica si de voie sau nevoie te supui ca de nu Mai STI DACA NUTI DISPARE VRE UN COPIL MAI STI UNDE IN EUROPA ,ATI auzit de vestul Salbatic EI bine nu trebuie sa mergeti in America GASITI in toate oraselele Oltului MUTRE gretoase platite din bani publici care cu Mobilul de firma Anunta tot ce misca in sectorul incredintat BA pe suspecti lor ce nu le face jocul partinic AI urmareste cum ese din casa unde merg si cu cine vorbeste ,

  3. Nu strica un control la Morile domului stanescu si acoliti lui Angajati cu jumate de norma Evaziune curata si nimeni nu le cere socota AU bulibasul Stanescu la Carma Bolidului blindat cu comorile Valcoviene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!