Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FINU’ IVAN, O NOUĂ RUNDĂ DE AUDIERI LA PARCHET!

27. aprilie. 2016

2016-04-27 12.54.36Ionuț Ivan,finul vicepreş. Consiliului Judetean Olt, Marius Oprescu a ajuns azi,din nou în fața procurorilor. El a fost citat în dosarul deschis la Parchetul Slatina cu privire la defuncta FC Olt, echipa de fotbal în care,ani la rând atât Primăria Slatina cât şi CJ Olt au virat miliarde lei din bugetul public.

AMC

Print

3 thoughts on “FINU’ IVAN, O NOUĂ RUNDĂ DE AUDIERI LA PARCHET!

  1. EGAL CU ZERO ! La ce pile in justitia nationala are Oprescu nu li se va intampla nimc.Poate chiar vor fi promovati si premiati. Asa este in Olt. Cine fura azi un ou…e un bou ! Cine a furat miliarde de la fotbal este mare si va fi si mai mare ! Nu-i pasa de nimeni si de nimic .Face ceva pe el de Parchet si de toata justitia.
    Verificati numai ce s-a intamplat cu dosarul cu accidentul .Si acum se afla in cercetare la Parchet ,se asteapta ca sa se prescrie faptele .Sa mai spuna cineva ca Oprescu nu este spalat de Parchete .Daca era Oprescu in locul lui Dragnea (in dosarul cu referendumul) era achitat de mult ,isi aranja sigur dosarul.Dragnea nu a omorat pe nimeni si a fost condamnat pe cand Oprescu a omorat …si ii este din ce in ce mai bine.
    In dosarul de la Judecatorie ,in care Oprescu este inculpat,Consiliul Judetean Olt este parte responsabila civilimente.Consiliul Judetean Olt va plati tot,absolut tot ce va fi de platit, pentru motivul ca masina cu care s-a facut accidentul a fost masina CJ Olt. Reparatia acelei masini ,de calitate premium ,a fost achitata de CJ Olt iar acum in dosarul lui Oprescu va plati ci celelalte oale sparte.
    Asa ca, o audiere la Parchet este doar asa ca sa nu uite oamenii samai si scrie, in rest, cainii latra iar banii si functiile se inmultesc .

  2. Daca era vinovat de ceva,era pedepsit pana acum. Au trecut multe luni de cand tot spuneti acelasi lucru sau mai corect ce v-ati dori voi. Iubitorii acestui sport asteapta ca fotbalul judetean sa revina acolo unde ajunsese, desi va fi foarte greu.

  3. Chear credeti ca se tem de Citatile ,primite ARE mafioti bani ,DE unde Vagoane Locomotive Lini de cale ferata Motoare de inalta Tensiune din statile de pompare Dulapuri de aparataj Grarnisite cu metale pretiooase ,AU ba ce ce plati cei mai buni Avocati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!