Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ANDREI IORDACHE, PENTRU CĂ… DEMAGOGIE ŞI IPOCRIZIE!

18. aprilie. 2016

3830bfcd0a7661ec753a8a9872e2edb1Fostul manager al Spitalului Judeţean Slatina e lovit de amnezie. I s-au şters cu buretele ultimii 4 ani cât a condus unitatea spitalicească. Nu mai ştie cum au fost organizate concursurile, cum s-au angajat asistente, infirmiere şi brancardieri în tot acest timp. Cu pile, cu telefoane aşa cum însuşi Stănescu a recunoscut public că a primit de la unii candidaţi, sau pe competenţe? Poate plicuri?!

Azi, de pe margine, fiind dat afară de Stănescu înainte să-i expire ultima prelungire, întreabă retoric ce s-a întâmplat la ultimul concurs de la SJU Slatina când candidaţii au picat pe capete. Dar mai ales, culmea… amneziei, întreabă cum au fost organizate precedentele concursuri, adică fix acelea din perioada interimatului său. Chiar aşa, l-am întrebat şi noi pentru că, nu-i aşa, cine este în măsură să răspundă dacă nu chiar managerul.

Rolul decorativ pe care acum fostul manager vrea să ne convingă că l-a avut la spital nu-l prinde. Cu toţii l-am văzut în alt rol, cel de executant al ordinelor lui Vâlcov şi Stănescu. Dar nu numai. Doar la o primă citire a raportului Curţii de Conturi vezi adevăratele implicaţii ale lui Iordache în „investiţiile” de miliarde.  Decorul, ca şi bomboana, stau pe colivă şi nu în miezul… „reformei”!

În ceea ce priveşte modul în care s-au făcut atunci şi se fac şi azi angajările la spital, dincolo de întrebările retorice, Iordache aruncă pisica la Stănescu, aşa cum ne-a obişnuit deja de la demitere. Cu siguranţă şi unul şi celălalt au răspunsuri de dat! Amândoi cunosc dar vorbesc doar pe la colţuri. Pentru că… demagogie şi ipocrizie!

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “ANDREI IORDACHE, PENTRU CĂ… DEMAGOGIE ŞI IPOCRIZIE!

  1. Parveniti ca in Olt niciunde,dorinta de inavutire oricum ,aici la ea acasa ,jegosi de tot felul,mafioti de Slatina,Scornicesti,Caracal,ca sa nu mai pomenim comunele unde peste tot domneste bunul plac,uitati-va in DGASPC,unde Tudora,Voinicu,Mot,Lungu si slugoii lor remarcabila Moina,hoata de camin de batrani,sefa imbarligarilor,a spagii,carca hoatelor de angajate ce fura mancarea bietilor batrani,madam DOFTOR doar cu numele Camelia Costache,priviti in Judecatorie,Tribunal,si acolitii lor ,aia de nu renunta la cashete,cu cravata in dungi,la panda din masini cu girofaruri,majuri ajunsi comisari,in Spital doamna VyKy Diaconescu,impostoare cu diploma care si-a tinut pe ma-sa ani de zile in spital internata pe banii vostri,politia deswrventa edililor,din cociaba vis-a-vis primariei,sa va mai zic,da-i dracu,nu veti progresa niciodata,democratie,aiurea,….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!