Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DUPĂ FINUL IVAN ŞI FOTBALIŞTII FC OLT „JOACĂ” LA… PARCHET!

11. aprilie. 2016

ivan-oprescuFotbaliştii defunctei FC Olt, echipa de fotbal care după ce a încasat zeci de miliarde din bugetul public al CJ Olt şi Primăria Slatina a fost băgată în faliment tocmai pentru a se ştergr urmele, joacă de aproape o săptămână de zile acasă. La Parchetul Slatina. Au fost citați de procurori în dosarul „Bani pentru fotbal”.

La începutul acestui an, în acelasi dosar procurorii au făcut percheziții la domiciliul lui Ionuț Ivan, finului vicepreş. CJ Olt, Marius Oprescu, la Casa Europa unde erau cazați jucatorii dar şi la CSM Slatina. Au fost atunci ridicate o serie de documente, inclusiv cele privind finanțările de la CJ Olt şi Primăria Slatina, ilegale potrivit inspectorilor Curții de Conturi.  Acum au fost citați jucatorii care au activat la FC Olt pentru a da declarații. Printre cei care au „de povestit” despre afacerea „BANI PENTRU FOTBAL” se numără şi administratorul Cismaru, fratele lui Oprescu- antrenor, şi lista nu se opreşte aici. Ea continuă…

P.S. Marius Oprescu este urmărit penal pentru evaziune şi spălare de bani iar Paul Stănescu pentru abuz în serviciu şi conflict de interese.

Ana Maria Cojocaru

Print

4 thoughts on “DUPĂ FINUL IVAN ŞI FOTBALIŞTII FC OLT „JOACĂ” LA… PARCHET!

 1. La ce pile,cunostinte si relatii are M Oprescu in domeniul justitiei mai mult ca sigur nu i se va intampla absolut nimic.Va ajunge presedinte al Consiliului Judetean Olt si va incaleca judetul mai ceva decat a facut-o Valcov.
  Nimeni din justitie nu indrazneste sa nu-i faca pe plac lui M Oprescu.
  Prietenii stiu de ce !Adica ,toata lume stie de ce….Nu mai este un secret pentru nimeni.

 2. In dosarul 12654/311/2014 care se judeca de catre Judecatoria Slatinasin in care Marius Oprescu este judecat pentru ucidere din culpa,Consiliul Judetean Olt este „parte responsabila civilimente”.Este strigator la cer !De unde pana unde CJ Olt este „parte responsabila civilimente ” in dosarul lui Oprescu ?
  Partea responsabilă civilmente este persoană ( fie si juridica) care, potrivit legii, răspunde pentru prejudiciile cauzate terţilor prin fapta ilicită şi culpabilă a altei persoane şi care este chemată în procesul penal intentat autorului faptei ilicite, pentru a fi obligată la plata despăgubirilor cuvenite victimei prejudiciatului.Asadar, pagubele ,daunele catre victime si ce cheltuieli vor mai fi vor fi platite de CJ Olt,din bani publici! Asta inseamna ca pana si avocatii vor fi platiti tot de Consiliul Judetean Olt.Toate cheltuielile,pana la ultimul leu ,vor fi suportate de Consiliul Judetean Olt.
  De ce anume se face vinovat CJ Olt in fapta de ucidere din culpa a lui Marius Oprescu ?Era la volan CJ Olt ?
  Totul este o facatura ordinara (de fapt exttraordinara!) pentru ca Marius Oprescu sa nu plateasca nimic.

 3. consiliul judetean este parte responsabila in acel proces deoarece autoturismul cu care romul oprescu a ucis un om apartinea consiliului judetean…dar stai linistit, au cazut la inchisoare ei ministri dar Oprescu ?sigur va fi **curentat** de Bercea daca va ajunge pe acolo, mai mult are mai multe dosare si nu poate sa i dea cu suspendare la toate, este interzis de lege…asta daca doamna Anuta procuroare nu face iar invarteli cu dosarele cu al ei fin de la Craiova, recte seful dna de acolo

 4. Dragilor, cu bune si cu rele aveam fotbal. Aveam echipa foarte buna, acum ce facem ? Mergeam sâmbăta la stadion, acum ce facem ? Suntem buni la criticat si înjurat dar ce facem fără fotbal ? Nu cumva este rușinos ca un oraș ca Slatina si cu asa platforma industrială sa nu avem echipa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!