Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OPRESCU NU E VÂLCOV ŞI NICI ROTEA NU UITĂ CINE I-A DAT ŞPAGĂ DE CĂRAT!

10. aprilie. 2016

Se spune că orice individ se naşte original. Însă mulţi sunt cei ce se încăpăţânează să sfârşească doar nişte banale copii.

12969432_1073098252761607_747753044_nDouă momente de originalitate a avut şi Oprescu de când l-a scos Toma în lume. Primul când a plecat cu darul de la botez să facă puţină politică şi al doilea în arestul IPJ Olt. În celulă a stat 24 de ore iar politică a făcut… de toţi banii. A mers prost masa la botez…

N-are în CV nici o competiţie electorală câtigată. La eurparlamentare a făcut concurs de fotomodele, iar la Primăria Slatina, după ce l-a scos din joc pe Brătoi, când în sfârşit să fie şi el candidatul… i-a dat Vâlcov brânci pe uşă! Nici o funcţie obţinută în urma unei bătălii. Unic candidat la presedinţia PSD Slatina a reuşit performanţa să nu iasă pe locul doi iar funcţia de prim vicereş. la nivel judeţean i-a luat-o Stănescu lui Şova într-o duminică şi i-a dat-o lui Oprescu.

Acum, tot de toţi banii, da′ nu ai lui, se laudă că-l face pe Rotea primar. Cum l-a făcut Vâcov pe Ciocăzanu în 2012. Atunci a ieşit, dar Oprescu nu e Vâlcov! Iar şpaga Rotea n-a cărat-o pentru vicereşedintele de la CJ Olt. Cum de altfel nici maşina şi nici consiliera pe care le conduce cărăuşul de şpagă nu sunt ale lui Oprescu. Are cine să gândească pentru ei!!! Pulifricii ştiu mai bine. Şi la fel de bine se şi vede!

valcov-rotea-2-300x201Cardul pe care candidatul PSD Olt îl împarte azi bălşenilor l-au primit şi slătinenii de la Vâlcov în 2004(n.n. e drept le-a surâs ideea, i-au tipărit şi lui Moţ unul). Cine-şi mai aminteşte de acea campanie sigur  n-a uitat cum de dragul votului candidatul garantat de Băsescu făcea curat la ghenele de gunoi. Acum au luat la cutreierat pădurile candidaţii(n.n. deocamdată la Slatina, urmează şi la Balş). Promisiunile lui Rotea sunt cele din almanahul lui Vâlcov. Tot ce poate face Oprescu este  să-şi aroge meritele, iar toţi îi cântă în strună. Îl mint frumos pentru că-i place. Oricum păpuşarul nu e el!

Cum spuneam… nimic original.  Nici campania, nici promisiunile, nici candidatu′ pentru că Oprescu nu e Vâlcov. Deloc întâmplător nu doar că nu a fost prezent la lansarea de la Balş da′ nici nu garantează Stănescu pentru Rotea Cătălin.

 

Print

2 thoughts on “OPRESCU NU E VÂLCOV ŞI NICI ROTEA NU UITĂ CINE I-A DAT ŞPAGĂ DE CĂRAT!

  1. Oprescu isi face planuri degeaba, in primul rand este ca si condamnat pt ucidere din culpa, unde sigur va fi cu suspendare, dar problema va fi cu falsificarea probelor de sange, nu pot fi 2 condamnari cu suspendare, si sa nu uitam de dosarul de la dna cu banii pt clubul de fotbal…daca intra la beciul domnesc ma intreb ce se va intampla cu dansul avand in vedere faptul ca Mare Sef pe acolo este Bercea Mondial, cel caruia oprescu si valcov ii dadeau casele jos si radeau de bietul bercea pt ca este la puscarie…sigur se va lasa cu stat in genunchi la propriu si la figurat in fata lui bercea de catre oprescu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!